Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce aduce tranzitul lui Marte în Berbec pentru nativii născuți în acest semn de aer.

Planeta Marte continuă să influențeze semnul Peștilor, însă de pe 30 aprilie până pe 9 iunie va intra în semnul pe care îl guvernează, cel al Berbecului.

Această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Chiar dacă pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte sau Micul Malefic, ori zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectați de acest tranzit.

Gemenii sunt văzuți ca fiind curioși, adaptați și versatili, capabili să navigheze cu ușurință prin schimbările și provocările vieții. Ei pot avea o latură socială puternică, dar pot fi și imprevizibili în acțiunile lor.

În astrologie, semnul Gemenilor este asociat cu comunicarea, flexibilitatea și curiozitatea intelectuală. Oamenii născuți sub acest semn sunt percepuți ca fiind vorbăreți, adaptabili și dornici să exploreze diverse idei și experiențe.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ție, acest tranzit îți priește de minune, pentru că te face foarte sociabil. Marte va tranzita la tine Casa a unsprezecea, așa că îți aduce și încredere mai multă în viitorul apropiat. Știi că orice s-ar întâmpla, o să fie bine. Dar știi și că o să vrei să îmbunătățești un anumit aspect al vieții tale.

Vrei să evoluezi, iar pentru asta ai nevoie de oameni, de vizibilitate, de popularitate. Ai nevoie să te conectezi cu unele persoane, mai ales cu unele noi. Așa că merită să ceri recomandări, informații, trebuie să îți creezi o rețea socială puternică. 

Merită să te hrănești cu energia oamenilor odată cu acest tranzit. Și să îndrăznești, să propui proiecte. Ai nevoie de oameni care să te motiveze, iar tu, la rândul tău, o să îi motivezi pe alții.

Îți sugerăm să vezi și: Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel