Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cea pregătit luna mai pentru nativii Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Gemeni/Ascendent în Gemeni MAI 2024

Primele trei săptămâni ale lunii mai nu sunt cele mai plăcute pentru tine. Pot fi privite ca un termen limită sau un moment de conștientizare. Jupiter se va afla în casa a 12-a, unde se alătură și Venus. Ai nevoie să faci un pas în spate. Cei din jurul tău ar trebui să vadă că te implici și că ești activ. Dar tu, de fapt, trebuie să stai și să aștepți.

Daniela Simulescu îți recomandă ca în aceste trei săptămâni să ai grijă de sănătatea fizică, emoțională, dar și mintală. Tu știi cel mai bine care îți sunt nevoile.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul tău. El este considerat ”Marele Benefic”. În sfârșit, Soarele răsare pe strada ta. Jupiter are darul de a aduce oportunități. Ai putea avea impresia că ești capabil de a face mai multe în același timp. Vei începe să le încerci pe toate. Timp de un an, ai parte de încredere. Dacă ai așteptat să apară niște oportunități de nicăieri, acestea vor veni. Doar că va trebui să fii corect cu tine însuți și să îți dai seama că nu te poți ocupa de toate.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în 2026

Nu respinge sau refuza lucrurile care apar, dar negociază foarte bine termenii și condițiile. De exemplu, când preiei un proiect, în afară de cele pe care le ai deja, întreabă tot ceea ce este necesar înainte, de la termenul de predare până la implicațiile pe care le ai.

Pentru a avea puțină libertate, trebuie să discuți înainte. Dacă lași lucrurile să vină de la sine, nu se vor desfășura cum trebuie.

Mercur, guvernatorul tău, în primele două săptămâni este în casa a 11-a. Pe 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea, dar își continuă efectele până pe 15 mai. În cercul tău social poate apărea puțin deranj. Pe durata întregii luni, Marte se află tot în casa a 11-a. Ai putea auzi de unele evenimente. În plus, tu îi poți enerva pe cei din jurul tău, dar și ei te pot frustra. Cu toate acestea, oriunde vei merge, treaba se va însufleți.

Cu cât poate reduce costurile facturilor o reabilitare termică. ACUE: Cum să prevenim risipa energetică

Primele două săptămâni ale lunii mai, te învață că trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești. Ai nevoie să devii mult mai vocal și să fii auzit. Comunică mai mult și cere în stânga și-n dreapta.

La sfârșitul lunii, mai exact pe 23 mai, Venus intră în semnul tău. Îți aduce carismă și un nivel de atracție crescut. Tot atunci, avem și-o Lună Plină în casa a 7-a. Pe plan relațional ar putea fi destul de multă agitație. De obicei, o Lună Plină poate aduce și o finalizare.

Dacă ești singur, finalul lunii este nemaipomenit pentru a ieși din casă și să cunoști oameni. Dar nu te grăbi deocamdată.

Citește și Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel