Ce aduce Neptun în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Gemeni?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de "planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară. Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Neptun se află în casa a 10-a. Probabil că ți-a provocat schimbări în carieră, dar ți-a adus și multă incertitudine. Ai încă oportunitatea de a ajusta parcursul tău profesional.

Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Este o perioadă plină de creativitate. Cu toate acestea, creativitatea nu este întotdeauna un proces care se îndeplinește ușor. S-ar putea să te confrunți cu vise sau idei prea mărețe și îți va fi greu să faci pașii necesari. Amintește-ți că eforturile creative sunt adesea obscure. Ai nevoie de timp și dedicare pentru a le face să se împlinească. Deci, dacă te simți deconectat sau nesigur în privința eforturilor tale, îmbrățișează ambiguitatea și ai încredere în proces.

Continuă să muncești pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă treci prin momente tensionate. Nu te speria dacă lucrurile par a fi neclare. Ai încredere în viziunea ta și continuă să mergi înainte.

Îți recomandăm și Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel