Ce aduce Marte în Berbec pentru Leu/Ascendent în Leu până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi ce aduce tranzitul lui Marte în Berbec pentru nativii născuți în acest semn de foc.

De pe 30 aprilie până la 9 iunie, Marte va fi în semnul Berbec.

Vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un tranzit simplu, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Tranzitul lui Marte în Berbec îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie

Semnul astrologic al Leului este guvernat de Soare. Leul este simbolizat de un leu, un animal cunoscut pentru grandoare, putere și noblețe. Oamenii născuți sub acest semn de foc sunt descriși ca fiind îndrăzneți, generoși, creativi și pasionali. Ei pot fi, de asemenea, dominatori, încăpățânați și mândri. Leul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că cei născuți sub acest semn sunt plini de energie și entuziasm, cu o dorință puternică de a-și atinge obiectivele și de a se evidenția.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Leu/Ascendent în Leu!

Acesta este un tranzit nemaipomenit pentru tine. Marte face aspecte bune și tranzitează Casa a noua. Cei care au competiții sportive, examene sau cursuri vor avea succes până pe 9 iunie. Orice competiție în care te vei implica în perioada următoare îți va aduce rezultate uimitoare, pentru că Marte te împinge de la spate.

Chiar dacă nu o să fii neapărat primul, o să fii printre primii. Cu Marte în Casa a noua, devii și foarte scrupulos. Dreptatea ta este absolută, de aceea poți intra și în niște momente mai stânjenitoare, în care îți vei da seama că nu ești singurul care are dreptate dintr-o încăpere.

De asemenea, Marte în Casa a noua te transformă într-un activist. Ți se pare că nedreptatea este mare și vrei să o îndepărtezi. Dar ai grijă pentru nedreptatea cui lupți. 

În final, Marte în această casă aduce și un pic de grabă în momentul în care călătorești sau mergi cu mașina, așa că ai grijă la aceste aspecte.

Poți să citești și: Swarovski: Secretele fabricării diademelor pentru un eveniment celebru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel