Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Berbec își va face simțită prezența de pe 30 aprilie până pe 9 iunie. Vezi ce aduce pentru nativii care aparțin acestui semn de foc.

Planeta Marte continuă să influențeze semnul Peștilor, însă de pe 30 aprilie până pe 9 iunie va intra în semnul pe care îl guvernează, Berbecul.

De altfel, această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Chiar dacă pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte sau Micul Malefic, ori zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectați de acest tranzit.

Semnul de foc al Săgetătorului este reprezentat printr-un arc și o săgeată. Este simbolul entuziasmului, al aventurii și al căutării adevărului. Totodata, Săgetătorul este legat de expansiune, optimism și dorința de a descoperi noi orizonturi. Semnul Săgetătorului sugerează dorința de a atinge noi înălțimi și de a călători spre noi destinații, fie în lumea exterioară, fie în cea interioară.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Marte tranzitează Casa a cincea. Este o perioadă minunată pentru creativitate, exprimare de sine, competiție, copii. Unii nativi se vor gândi mai mult la ideea de a avea copii, iar cei care îi au, pot să petreacă mai mult timp cu aceștia.

În același timp, Marte în Casa a cincea este foarte pasional și romantic. Așa că ai în față câteva săptămâni în care merită să experimentezi pe acest plan și să te bucuri de viață mai mult. Te poți înscrie și la cursuri care te ajută să devii mai prezent. Un curs de actorie, de exemplu, ar fi minunat.

Marte în Casa a cincea este precum un actor, dar care nu are nevoie de teatru sau de o scenă. Își găsește el un rol și se face pur și simplu prezent în viețile celorlalți. 

Nu în ultimul rând, o să fii foarte cuceritor! Dacă mergi la un eveniment, toată lumea o să fie cu ochii pe tine.

Îți recomandăm să vezi și: Futhark sau Alfabetul runic. Ce semnificație au cele 24 de rune?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel