Ce aduce Marte în Capricorn pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Balanță!

Marte și-a început tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte a intrat în casa a 4-a, asociată cu casa unde locuim sau ne naștem. În timpul tranzitului lui Marte prin această casă, pot apărea certuri cu vecinii, unele lucruri se pot strica și pot necesita reparații.

În sfera familială, se pot manifesta stresul, certurile, scandalurile, neplăcerile, dar și deciziile luate prea rapid. Când într-un conflict se exprimă anumite lucruri, acestea ar fi trebuit discutate de mult timp.

În timpul tranzitului lui Marte în Capricorn, ar fi bine să rămâi în momentele de ceartă pentru a rezolva. Acest lucru te va ajuta să atingi armonia pe care o cauți. Chiar dacă discuțiile par intense, te vor ajuta să înțelegi mai bine membrii familiei și să ajungeți la un numitor comun.

S-ar putea să simți că nu ai suficient timp și că ești mereu pe fugă. Aceasta este doar o stare interioară de neliniște. Depinde doar de tine să gestionezi ceea ce te îngrijorează pe interior.

De asemenea, ar putea apărea cheltuieli legate de casă.

Citește și Beneficii pentru Fecioară, Scorpion, Capricorn. Tensiuni pentru Balanță, Săgetător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel