Ce aduce Marte în Capricorn pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Berbec!

Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al concentrării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, intră într-o poziție care pe tine te frustrează destul de mult, te înfurie, dar te și împinge să acționezi. Vei fi mult mai curajos și autoritar. 

Totodată, ai putea avea parte de conflicte cu superiorii sau autoritățile deoarece nu o să vrei să primești ordine. 

Cu Marte în casa a 10-a, nu o să-ți pese de ce vor unii și alții, ci doar de ce vrei tu. Îți vei urmări interesul într-un mare fel, mai exact o să abordezi totul cu mult curaj, încredere și furie. Trebuie să reții că este un moment nemaipomenit pentru a demonstra ce talente ai. 

Nu mai lăsa de la tine atunci când ceva ți se pare nedrept, ci ridică-te și spune ce simți. Dacă crezi că o să pierzi, iar cei din jur nu vor mai avea o părere bună despre tine, să știi că este cel mai bine în acest fel. O să lupți doar pentru ideile tale.

Acest tranzit poate fi o vulnerabilitate, însă și o mare resursă. Cu cât ești mai vocal, vei obține mai multe beneficii cu timpul. 

Din punct de vedere al carierei și al banilor, este momentul prielnic să-ți faci un plan. Gândește-te ce vrei tu să faci în 2024 și unde vrei să fii la sfârșit de an în ceea ce privește domeniul profesional. 

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel