Ce aduce Marte în Capricorn pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Capricorn!

Marte și-a început tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte în semnul tău îți priște. Astrologul îți recomandă să faci cât mai multă mișcare în această perioadă.

Marte aduce mult curaj și încredere, dar și stres și furie. Dacă nu gestionezi partea negativă pe care o aduce, o să o porți după tine peste tot (în relația cu familia, la serviciu, pe stradă). Nu doar că îi superi pe ceilalți, ci îți faci acest lucru și ție. Ai nevoie de mult sport sau de plimbări. Marte te încurajează.

Cu Marte în casa întâi, avem tendința de a ne amesteca în chestiuni care nu ne privesc. Poate încercăm să îi ajutăm pe ceilalți, deși aceștia nu ne-au cerut sau să participăm la proiecte care nu sunt pentru noi. Câteodată câștigăm, câteodată pierdem. De aceea, activitățile fizice sunt importante, pentru a nu te supăra prea mult și a nu fi critic cu tine însuți.

Marte în casa întâi, în conjuncție cu Soarele, îți poate afecta și relațiile. Este posibil să nu mai ai răbdare cu partenerul.

Trebuie să profiți de tranzitul lui Marte în Capricorn. Poți fi competitiv și curajos.

Citește și O zodie este protejată de divinitate în luna ianuarie. Totuși, la ce trebuie să fie atentă?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel