O zodie este protejată de divinitate în luna ianuarie. Totuși, la ce trebuie să fie atentă?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Horoscop luna ianuarie. Deși luna ianuarie pare grea pentru nativii Vărsător, până la urma se va demonstra a fi una bună. 

Cea mai mare provocare din primele luni ale anului 2024 va fi aceea de a-ți găsi locul. La propriu sau la figurat.

Tema principală pentru nativii Vărsător în luna ianuarie este aceea de a acționa discret și de a alege rolul observatorului. Cu Marte care tranzitează casa a 12-a, vei experimenta o perioadă de retragere și de contemplare. Alegi să eviți lumina reflectoarelor, preferi să rămâi în umbră. 

Energia lui Marte te va îndruma să aduci ordine în viața ta și să explorezi procesele psihologice pe care le parcurgi. Analizează cu atenție tiparele care îți pot sabota progresul. Rugăciunea și meditația te pot ajuta enorm. Dar asta doar după ce te odihnești serios. 

Venus va intra și ea în casa a 12-a, unde se va afla, de asemenea și Mercur. Poți constata că investești prea multă energie în interacțiunile cu oamenii nepotriviți și că nu te mai simți confortabil în prezența lor. 

Casa a 12-a este cea a spiritualității, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine. Aici mai găsim dizolvarea propriei ființe.
Și încă ceva: fiind ultima casă, discutăm bineînțeles de laboratorul de cercetare a propriei minți. 

În acest moment, nu este cel mai potrivit moment să-ți stabilești noi obiective. În schimb, ar fi benefic să te ocupi de lucrurile nerezolvate din trecut. Luna Nouă de pe 11 ianuarie chiar îți cere să îți revizuiești atitudinea față de spiritualitate și să îți găsești credința ta interioară. Fără aceasta nu poți spune că ești liber sau independent, așa cum îți place ție. 

Pluto, planeta transformărilor radicale și a extremelor, se întoarce în semnul tău pe 21 ianuarie. Acest eveniment va fi precum o furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele. Pluto scoate la suprafață toate fricile ascunse ani la rând. 

În ultima săptămână a lunii, ar fi recomandat să eviți expunerea excesivă. Alege să petreci timp singur, acordând atenție sănătății tale, și lasă lucrurile să se desfășoare natural.

Un lucru este clar! Cu atât de multe planete în casa a 12-a vei fi primi ajutor de la cine nu te aștepți!

Citește și Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel