Ce aduce Marte în Capricorn pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Rac!

Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Rac/Ascendent în Rac

Marte intră în casa a 7-a, unde a fost și Mercur retrograd. Poate să rezolve unele aspecte sau să le strice și mai mult. Trebuie să ai mare grijă la relația de cuplu.

Tu te poți supăra pe partener sau el pe tine. Pot apărea momente de certuri, reproșuri, regrete sau limbaj dur. Acest tranzit este pasiv agresiv. De multe ori, s-ar putea ca motivele pe care le aveți, să fie pretexte.

Unii dintre voi s-ar putea să încercați să vă despărțiți, în timp ce alții o să deveniți obsedați de partener.

Astrologul recomandă să stai departe de agresvitate. 

Cu Marte în casa a 7-a, ești mai stapân pe tine, spui ceea ce simți, când mergi la o negociere lupți pentru drepturile tale și pentru ceea ce-ți dorești.

Pe 27 ianuarie, Marte va face o conjuncție cu Mercur. Ar putea apărea decizii bruște și serioase. Totodată, pot exista schimburi de replici acide. Acest tip de aspect aduce și un adevăr dureros, dar foarte util.

Citește și Previziuni 2024. Ioana Ispas, Vicepreședinte al Asociației Astrologilor: ”2024 se joacă cu artificiile nechibzuinței”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel