Ce aduce Marte în Capricorn pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Săgetător!

Marte și-a început tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte a intrat în casa a 2-a. Acest tranzit îți va aduce multe cheltuieli. Marte are darul de a aduce beneficii financiare, dar când este în casa a 2-a face ravagii în acest plan.

Chiar dacă va fi necesar să arunci bani în diferite părți, vei avea și idei despre cum să faci alții. Poți monetiza anumite talente și idei.

Astrologul îți recomandă să ai un buget de risc. Când primești o sumă, economisește o parte din ea. Trebuie să simți că ai undeva o resursă, un buget de rezervă.

Pe 27 ianuarie, Marte se întâlnește cu Mercur, care este guvernatorul casei a 7-a. Apar scandaluri, certuri și negocieri cu partenerul. Va fi mult stres pentru tine. Principalul motiv al neînțelegerilor va fi legat de cheltuieli.

Vezi și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care se va iubi mai mult pe sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel