Ce aduce Marte în Capricorn pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Taur!

Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Taur/Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 9-a. În timpul tranzitului său în Capricorn, va trebui să-ți rezolvi chestiuni administrative.

Este recomandat să faci călătorii, dar nu doar de dragul plimbării, ci pentru a învăța ceva. Îmbină parte de educație și evoluție cu cea de mișcare. 

Marte din casa a 9-a va face un trigon cu Jupiter din casa întâi. Te va face să fii curajos, ambițios și să-ți dorești mai mult. Lupți pentru adevăr și libertate. O să ai nevoie de multă flexiblitate în această perioadă. 

Dacă nu poți ajunge peste hotare, chiar și o scurtă drumeție este la fel de benefică. Ai nevoie să-ți faci tot felul de conexiuni, să comunici cu oamenii. 

Astrologul recomandă să citești mult, să înveți sau să-ți iei niște cursuri.

După aceea, Marte va intra în casa a 10-a, unde se va întâlni cu Pluto. Tot ce-ai acumulat în timpul tranzitului lui Marte în Capricorn, te va ajuta să te îndrepți către o altă zonă în carieră.

Citește și Asteroidul Chiron în mers direct. Schimbări profunde pentru fiecare zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel