Ce aduce Marte în Săgetător pentru Zodiile de Aer?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Marte în semnul Săgetătorului, de pe 24 noiembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de aer în această perioadă!

Marte intră în Săgetător de pe data de 24 noiembrie 2023 și va rămâne acolo până pe 4 ianuarie 2024. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de aer - Gemeni, Balanță și Vărsător?

Marte a fost asociată cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea. În mitologie, această planetă este de Ares, Zeul Războiului. Ares mai reprezintă: curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea. Cum influențează aceste caracteristici zodiile de aer? Au oare un impact benefic sau negativ asupra lor?

Arhietipul Săgetătorului este cel al cunoașterii, al noilor orizonturi, al optimismului, păcii și al lucrurilor elevate. Săgetătorii țintesc întotdeauna un nivel superior.

Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 7-a și din punct de vedere partenerial, finalul anului nu este plăcut. Vor apărea despărțiri, fie afective, fie profesionale, cât și certuri, conflicte, probleme legate de acte, documente, de lege. Apar tot felul de oameni furioși în jurul vostru, dar tocmai pentru a vă declanșa furia voastră interioară. O să vă dați seama că nu mai aveți răbdare.

O să faceți totul pe repede înainte, îi veți obliga pe ceilalți să facă lucrurile așa cum vă doriți voi și asta va isca ceartă. Nu o să aveți parte de sărbători liniștite. De reamintit că și Mercur va retrograda în casa a 7-a.

Recomandarea astrologului este să lucrați cu furia voastră interioară. Asta vă va ajută în a vă păstra calmul când se întâmplă ceva ce nu vă place. Marte în casa a 7-a poate aduce persoane care se consideră superioare vouă, fapt care v-ar putea declanșa tot felul de stări neplăcute.

O să vă aflați într-un continuu război cu ceilalți, chiar și din motive nesemnificative. Nu începeți scandaluri și conflicte doar de dragul de a o face.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte va tranzita casa a 3-a, fapt care vă face să nu vă doriți să stați pe acasă. Vă plimbați, călătoriți, vorbiți la telefon neîncetat, dați mesaje, învățați, comunicați, fiind într-o stare de agitație continuă în perioada următoare.

Marte va face careu cu Saturn din casa a 6-a. Mare atenție să nu spuneți la serviciu ceva ce nu ar fi trebuit rostit. Nu este treaba voastră ce fac ceilalți pentru că ar trebui să vă intereseze doar propria persoană. Dacă vi se cere opinia, o puteți exprima. Altfel, nu interveniți. Marte în casa a 3-a vorbește mult și fără să gândească pentru că are curaj. Ar fi mai bine să folosiți acest discurs într-un proces, prezentare sau poate la un examen.

Trebuie să acordați mare atenție drumurilor pe care le faceți, la acte și la replicile ironice, sau la doza de sarcasm de care veți da dovadă. Cuvintele voastre pot să îi rănească pe ceilalți, dar și cuvintele celorlalți s-ar putea să vă doară.

Aveți o minte foarte agitată. Sunteți foarte stresați până pe 4 ianuarie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

O să vă faceți noi planuri, veți adăuga noi oameni în viața voastră. Vor fi schimbări și la nivelul relațiilor cu prietenii. De asemenea, o să intervină și niște ajustări financiare pentru planurile de viitor. Ați vrea să cheltuiți mai puțini bani decât de obicei.

Încercați să analizați ce-ați învățat în ultimul timp la locul de muncă sau poate la școală. Folosiți informațiile respective. Veți reuși să strângeți oamenii și să îi împingeți de la spate, o să motivați și o să deveniți mai vizibili.

Pe de altă parte, o să aveți câteva certuri cu prietenii deoarece o să realizați că unii oameni nu mai au ce căuta în viața voastră. Această descoperire va veni din cauza faptului că nu vă simțiți valorificați. Simțiți că oferiți prea mult și nu primiți la fel în schimb. Indicat ar fi să nu intrați în conflict cu oamenii pe care vreți să îi îndepărtați, ci să faceți un pas în spate. Unde ați lăsat un gol, o să-l umpleți cu alți oameni sau o să reluați discuții cu persoane din trecut.

Marte în casa a 11-a vă împinge să faceți următorul pas. Este o perioadă bună să fortați anumite lucruri. Nu o să se întâmple totul exact cum ați visat deoarece Marte face careul cu Saturn din casa a 2-a.

Ar trebui ca finalul anului 2023, să nu vă găsească în aceeași stare în care erați la început. Chiar dacă ideile din ianuarie 2023 nu s-au îndeplinit așa cum vi le-ați propus, nu trebuie să mai repetați scenariul. În noul an este vorba despre pașii pe care-i faceți înainte.

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel