Ce aduce Marte în Săgetător pentru Zodiile de Foc?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Marte în semnul Săgetătorului, de pe 24 noiembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de foc în această perioadă!

Marte intră în Săgetător de pe data de 24 noiembrie 2023 și va rămâne acolo până pe 4 ianuarie 2024. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de foc - Berbec, Leu și Săgetător?

Marte a fost asociată cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea. În mitologie, această planetă este reprezentată de nimeni altul decât Ares, Zeul Războiului. Ares mai reprezintă: curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea. Acestea sunt totodată și caracteristicile prin care zodiile de foc sunt descrise, adesea.

Arhietipul Săgetătorului este cel al cunoașterii, al noilor orizonturi, al optimismului, păcii și al lucrurilor elevate. Săgetătorii țintesc întotdeauna un nivel superior.

Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este Guvernatorul Berbecului. Intrarea lui Marte în Săgetător vă va motiva să faceți următorul pas pentru propria viață. Recomandarea astrologului este ca, până pe 4 ianuarie, să vă găsiți noi idealuri și să luptați pentru ele.

Marte în Săgetător este precum un soldat care luptă pentru educație, evoluție, dezvoltare, orizonturi noi și independență. Așadar, sunt atâtea oportunități pe care le puteți exploata la nivel de lucru cu sinele. Totuși, acest tranzit te va face să le vrei pe toate la un nivel mai mult decât perfect. Așa că s-ar putea să fii mai exigent cu tine și cei din jur.

Urmează o perioadă nemaipomenită pentru călătorii, chiar și pe distanțe mici, dar mai ales excursii în străinătate.  Pentru cei care au examene, o să vă ajute enorm această perioadă în a le pregăti și a le da, chiar să obțineți note mari. Marte în casa a 9-a este foarte curajos.

O să vă întâlniți cu situații în urma cărora vă veți descoperi credința personală, vă veți da seama în ce mai credeți și în ce nu. Să analizați care vă sunt principiile de viață și valorile. Poziția lui Marte în casa a 9-a vă face foarte justițiari. Veți lupta pentru dreptate până la ultima suflare.

Marte va face câteva aspecte mai neplăcute cu Saturn și cu Neptun din casa a 12-a, ceea ce înseamnă că va trebui să renunțați la o parte din trecutul vostru pentru a putea merge înainte. Cumva, nu putem să facem pașii în față dacă nu dăm drumul la ceva. Este o perioadă foarte bună pentru voi, în ciuda acestor lucruri.

Leu/Ascendent în Leu

Marte tranzitează casa a 5-a și vă face să doriți să mergeți la evenimente, să cunoașteți oameni, să petreceți și să intrați în spiritul sărbătorilor cât mai mult. Este un tranzit care vă aduce (auto)indulgență și reușiți să vă iertați, să nu vă supărați pe voi înșivă.

Marte în casa a 5-a este foarte bun pentru a descoperi pasiuni noi sau pentru a le relua pe cele din trecut. Însă, tranzitul nu este foarte bun din punct de vedere financiar. O să vă cheltuiți mai mult decât vă puteți permite. Marte face careu cu Saturn din casa a 8-a și voi o să credeți că vă puteți baza pe anumite resurse financiar, dar nu o să fie deloc așa.

Găsiți-vă bucurii care să nu implice un efort financiar foarte mare deoarece veți avea surprize neplăcute după sărbători. Nu vă asociați starea de spirit și valoarea cu obiecte scumpe. Învățați că tot ceea ce este valoros vine din interiorul vostru, și apoi din lucruri materiale.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Intrarea lui Marte în semnul vostru aduce furie și frustrare. Cu toate acestea, într-o notă pozitivă, mai oferă curaj, optimism și dorința de a o lua de la capăt. Nu o să mai cedați și o să vreți să-i convingeți pe ceilalți de ce sunteți voi în stare.

Marte vine cu încredere, exuberanță dar și cu agresivitate, iar lucrurile acestea trebuie echilibrate. Marte va face careu cu Saturn și cu Neptun care îi vor mai lua din furie, îl vor mai stabiliza puțin.

Aveți aspectele necesare pentru a canaliza acest tranzit până pe 4 ianuarie în beneficiul vostru. Astrologul vă recomandă pentru finalul acestui an să priviți partea plină a paharului. Indiferent de evenimentele nefericite care vi s-au întâmplat în acest an, încercați să vedeți aspectele pozitive pentru că ați învățat niște lecții valoroase.

Fie că vă doriți un nou loc de muncă sau doriți să vă cumpărați ceva și nu aveți banii necesari, Marte ajută să vă duceți planurile la bun sfârșit. Dacă în familie sunt conflicte, tot cu ajutorul lui Marte, o să vă puteți implica să le rezolvați. Îl scuturați puțin pe partener și îi arătați că nu se mai poate dacă sunt probleme. 

Cumva, reușiți să împingeți oamenii, lucrurile, situațiile. Pe moment, ar putea părea că nu este bine, însă cu timpul, oamenii vor realiza că e cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face cineva pentru ei.

De asemenea, vă este recomandat să faceți sport și multă mișcare.

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel