Ce aduce Marte în Săgetător pentru Zodiile de Pământ?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pexels.com
EXCLUSIV
Pexels.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Marte în semnul Săgetătorului, de pe 24 noiembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de pământ în această perioadă!

Marte intră în Săgetător de pe data de 24 noiembrie 2023 și va rămâne acolo până pe 4 ianuarie 2024. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de pământ - Taur, Fecioară și Capricorn?

Marte a fost asociată cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea. În mitologie, această planetă este de Ares, Zeul Războiului. Ares mai reprezintă: curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și
furia, agresivitatea. Ce impact are acest tranzit asupra zodiilor de pământ? Va fi oare benefic sau negativ pentru acești nativi?

Arhietipul Săgetătorului este cel al cunoașterii, al noilor orizonturi, al optimismului, păcii și al lucrurilor elevate. Săgetătorii țintesc întotdeauna un nivel superior.

Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc.

Taur/Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 8-a unde îi place să facă strategii și planuri. O să vă loviți de niște limite. De exemplu, dacă aveați unele planuri stabilite pentru finalul anului 2023, o să realizați că nu aveți resursele financiare necesare pentru a le îndeplini.

Veți intra într-o situație de criză cauzată de lipsa banilor. Perioada următoare va fi despre supraviețuire și despre cum gestionați situațiile extreme. Totodată, panica poate fi și din interior. Nu o să vă mai regăsiți pe voi înșivă. Trebuie să vă explorați durerea pentru a o putea învinge.

Aspectele legate de bani vă pot aduce diferite discuții și cu cei din jur. Însă, finalul anului va fi o perioadă de transformare pentru voi. Nu o să vă mai simțiți bine în pielea voastră până la final de 2023 și o să fie momentul să mai ajustați ceea ce vă supără.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu o să aveți răbdare cu familia în această perioadă. Toate pregătirile și planurile care se vor iniția pentru sărbători vă vor supăra.

Careul lui Marte cu Saturn din casa a 7-a vă face să nu îi înțelegeți pe cei din jur. Voi o să aveți disponibilitatea de a îndeplini activitățile necesare, dar o să credeți că restul lumii nu procedează la fel. Ar trebui să învățați că orice faceți este pentru voi, în primul rând, nu pentru ceilalți.

Marte tranzitează casa a 4-a care are legătură cu armonia interioară. Încercați să nu fiți critici cu membrii familiei, ci să găsiți o cale de a vă opri furia care vine din interior.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte în casa a 12-a o să vă aducă o perioadă de hibernare. O să vă dați multă treabă de făcut doar ca să evitați alte activități.

Veți dori să observați lucrurile într-o manieră detașată. Să fiți prezenți undeva, fără a fi în totalitate acolo cu adevărat. Careul lui Marte cu Saturn și Neptun din casa a 3-a o să vă facă mai puțin comunicativi.

Dacă o să cunoașteți oameni noi în această perioadă, nu fiți chiar atât de receptivi cu privire la ei. Dacă vă supără, s-ar putea să regretați că le-ați oferit o deschidere prea mare. Astrologul vă recomandă ca în această perioadă să vă protejați și să aveți grijă de voi.

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel