Ce aduce Marte în Vărsător pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Îți recomandăm și Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie  .

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră în casa a 5-a, unde se întâlnește cu Pluto, Venus și Mercur. Va face careu cu Jupiter și Uranus.

Dacă ai un copil, relațiile cu acesta se pot complica. Cu Marte în casa a 5-a, este necesar să îi acorzi timp suplimentar. Altfel, o să găsească metode prin care să-ți atragă atenția. Însă nu vor fi unele plăcute. 

Pe de altă parte, tranzitul îți este benefic dacă vrei să te apuci de proiecte. De exemplu, ai putea să schimbi mobila prin casă.

Este un moment bun pentru pasiune și senzualitate. Dacă ai căutat o soluție pentru a avea un copil și nu ai găsit-o până acum, Marte poate accelera procesul.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel