Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 5 februarie, Mercur intră în Vărsător, unde va sta până pe 23. Acest tranzit ne cere să fim deschiși și vizionari. Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de efectele retrogradării, ieșind din semnul Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

Oamenii cu Mercur în Vărsător în harta natală, îți vor da întotdeauna argumente. Aceștia pot fi percepuți ca a fi niște persoane mai ciudate, dar de fapt, ei sunt raționali. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a 11-a. Trebuie să aprofundezi conexiunea cu prietenii, chiar să aveți parte de experiențe în grup care vor duce la transformare. Concentrează-te pe obiective revoluționare și inovatoare. Dacă te implici în activități alături de mai multe persoane, îți vei da seama pe cine ai drept aliat.

Zodia care are nevoie de un program bine stabilit în FEBRUARIE. Pot apărea încurcături!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va fi în casa a 10-a. La tine, va fi vorba despre scopuri intense care vor aduce transformări în carieră. Este necesar să te concentrezi pe comunicare în viața publică. Totodată, există potențial pentru funcții cu influență. Ai putea să împărtășești cu oamenii talentele pe care le ai. Tranzitul este prielnic pentru negocieri și oportunități de afaceri.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este în casa a 9-a. Poți învăța ceva care îți va schimba credințele. Ai putea avea un nou mentor. Este posibil să cauți mai multe informații despre originile tale. Să afli istoria familiei. Transformări semnificative pot avea loc și în locuința ta.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur intră în casa a 8-a. Acest tranzit îți va da oportunitatea să explorezi resursele la comun, dar vei căpăta și un interes pentru ocultism și probleme ascunse. Pot apărea conversații intense despre starea ta de sănătate mentală și emoțională. Fie că este vorba despre finanțe sau probleme personale, este important să vorbești despre ele.

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Leu/Ascendent în Leu

Mercur este în casa a 7-a. Vei avea parte de niște discuții intense care vor duce la o serie de transformări în relații. Va exista potențial pentru evoluție prin intermediul luptelor pentru putere. Dacă ai avut neînțelegeri cu prietenii, este momentul pentru a le rezolva.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va fi în casa a 6-a. Fii atent la sănătatea ta, la rutină și obiceiuri. Trebuie să faci schimbări majore în toate aceste planuri. Poate vei fi mai atent la cât timp petreci pe telefon sau la cât de mult te bazezi pe electronice și tehnologie. Este un moment bun dacă vrei să te lași de viciile nesănătoase pe care le ai. 

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Mercur va tranzita casa a 5-a. Concentrarea ta va fi pe creativitate, conexiuni romantice și un interes crescut pentru exprimarea de sine. Ai putea vrea să ai parte de distracție sau să te dedici unui hobby. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a 4-a. Vei afla unele informații legate de rădăcinile tale. Totodată, pot surveni momente de intensitate emoțională cu membrii familiei. Ai putea să te lovești de chestiuni legate de moșteniri, acte sau datorii. Niște prieteni din trecut te-ar putea contacta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va fi în casa a 3-a. Totul se va învârti în jurul comunicării. Vei avea abilități de comunicare foarte puternice. Rivalitatea cu frații ar putea apărea. Mai mult te vei concentra pe scopuri intelectuale. Ar trebui să-ți faci mai mult timp să studiezi, să meditezi și să scrii într-un jurnal. 

Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Mercur va tranzita casa a 2-a. Te vei gândi mai profund la aspectele financiare. Pot apărea și mai multe detalii legate de finanțele pe care le ai. Ai putea să te organizezi în acest plan, poate chiar prin intermediul unei aplicații de monitorizare. S-ar putea să ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a face o plată.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este în semnul tău. Vei vrea să spui adevărul și să arăți celorlalți lucrurile pe care nu le văd. Transmiți și primești informații. Totodată, te poți simți inspirat în a aborda activitățile cu mai multă creativitate. Ai putea dezvolta o obsesie pentru un proiect. Dacă ai un copil, trebuie să fii atent la cum comunici cu acesta. Pot apărea conflicte. Concentrarea va fi pe ceea ce iubești și ce te bucură să faci.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va fi în casa a 12-a. Ai nevoie de introspecție profundă și de concentrare pe aspectele ascunse ale subconștientului.  Tranzitul acesta îți va oferi oportunitatea să afli informații secrete de la o altă persoană. Ceea ce afli te poate ajuta să înțelegi ce se întâmplă în viața ta. Relațiile tale și situația de acasă pot suferi modificări. 

Îți recomandăm și Ce trebuie să știe nativii Berbec, Gemeni și Balanță în luna februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel