Zodia care are nevoie de un program bine stabilit în FEBRUARIE. Pot apărea încurcături!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Chiar dacă unele probleme apar, acest nativ al zodiacului este creativ și preocupat de evoluție în luna februarie. Iată care sunt previziunile!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! Să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. Candace Marie, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru luna februarie. Iată ce ne spune AICI!

Interviu Andreea Chiru, tarotolog: Tarotul a adus în viața mea o mulțumire sufletească de neimaginat

”Te vei concentra pe sănătate și pe evoluție în rutina ta zilnică. Ai putea simți și că totul se învârte în jurul muncii. Comunicarea este cea mai importantă în februarie. Dacă te simți neliniștit, ideal ar fi să ieși la o plimbare sau scrie ce gânduri ai într-un jurnal. Din perspectiva mea, vor veni oportunități pentru a călători sau să te muți. Trebuie să-ți faci un program ca să fii sigur că le poți rezolva pe toate la timp. Te încurajez nu doar să-ți folosești abilitățile de comunicare, ci și tehnologia. Sub influența Vărsătorului, poți fi ajutat să accelerezi unele din lucrurile pe care le ai de făcut folosind internetul.”, îi anunță astrologul pe nativii Săgetător. ” Vei simți presiune, posibil din partea unui frate sau a vecinilor. Totodată, este necesar să dezvolți o gândire pozitivă. Ceea ce gândești te poate influența negativ făcându-te să crezi că unele momente sunt dificile. Dacă ți-ai făcut planuri de călătorie, vor apărea schimbări neașteptate. Și în zona profesională te poți aștepta la întorsături de situație.”, spune Candace Marie. 

”Mijlocul lunii îți poate aduce o doză de creativitate pe care ar trebui să o folosești. Te inspiră să vorbești despre un subiect anume sau să începi un nou proiect, care poate fi legat de pasiunile tale. Poți începe să înveți ceva nou. O mai mare atenție este necesară în ceea ce privește vehiculele, pot apărea probleme. Ai putea crea mai mult în spațiul digital. Dacă ai fost atras de domeniile spirituale sau zona ocultă, e o lună prielnică să te informezi mai mult despre acestea. Conexiunea cu oameni din mediul tău de lucru poate începe. Orice îți afectează programul te poate supăra.”, le aduce în vedere astrologul acestor nativi.  

Îți recomandăm și Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel