Ce trebuie să știe nativii Berbec, Gemeni și Balanță în luna februarie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrele aduc noi mesaje pentru nativii Berbec, Gemeni și Balanță. Iată ce trebuie să știi!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! Să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. 

Iată mesajele lunii februarie!

Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele două săptămâni ale lunii, Marte, guvernatorul tău, e în casa a 10-a în Capricorn. Cariera e concentrarea principală. Vrei să urci pe scara succesului, să te faci remarcat, simți că ambiția ta e la cote maxime. Și cine știe, s-ar putea să te gândești serios să schimbi job-ul. Cu șefii, ar putea apărea momente tensionate. Chiar tu poți deveni mai autoritar cu subalternii tăi.

După jumătatea lunii, Marte se mută în casa a 11-a, alături de Venus și pentru puțin timp, și Mercur. Așadar, a doua parte a lunii e despre prieteni și comunitate. Scoate latura sociabilă la înaintare. Casa a 11-a nu e doar despre socializare, ci și despre bani, deci ia în considerare cum poți investi câștigurile din proiecte.

Fă-ți un plan pentru viitor, gândește-te la investiții, atât în proiecte, cât și în propria persoană. Și în partea asta a lunii, interacțiunile sociale sunt pe val. Ieși în oraș cu prietenii, reia legături. Prieteniile sunt prețioase și uneori, se pot schimba într-o clipă. Bucură-te de ele cât poți!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, luna februarie aduce oportunități de evoluție.

Pe 5 februarie, Mercur, guvernatorul tău, iese din Capricorn și scapă de influențele retrogradării, intrând în semnul Vărsătorului în casa a 9-a. Este momentul să renunți la situațiile care te-au copleșit, dar fă-o cu grație și curaj!

Zodia care are oportunitatea unui nou început profesional în luna februarie. Are nevoie de mai multă claritate!

Dacă te afli într-o familie plină de stres și conflicte, nu e nevoie să o părăsești, ci doar să te distanțezi. În relația cu partenerul, nu aștepta un miracol, căci schimbarea trebuie să pornească de la tine. La locul de muncă, dacă nu vezi rezultate concrete, concentrează-te doar pe aspectele esențiale și explorează noi oportunități.

În februarie, credința, nu neapărat cea religioasă, ci cea interioară, poate deveni un aliat important. Păstreaz-o aproape de tine, deoarece poate fi o sursă de sprijin și inspirație în evoluția ta personală.

Balanță/Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lui februarie, cât Marte este în casa a 4-a, vei fi tot timpul pregătit să explodezi. În partea a doua a lunii, Venus, Marte, Pluto și o Lună Nouă intră în casa a 5-a.

Dacă visezi la copii, acum e momentul să ai discuții serioase cu partenerul, să explorezi opțiunile sau să-ți conturezi un plan. Dacă deja îi ai, reflectă la modul în care le oferi amintiri plăcute cu tine. Chiar și în cazul nepoților, ieșiți la plimbare și petreceți timp de calitate împreună.

Februarie vine cu o doză de romantism. Este momentul potrivit să cucerești și să pui în aplicare strategii de cucerire. Fă mici ajustări care să îi atragă atenția partenerului. Respectul pe care îl arăți pentru tine însuți va influența modul în care ceilalți te percep.

Ultima parte a lunii se concentrează pe iubirea de sine. Nu este doar despre aspectul fizic, ci și despre renunțarea la lucrurile care nu aduc bucurie în viața ta. Este timpul să faci curățenie și să te dedici lucrurilor care te împlinesc.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel