Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Deși, conform unei vechi tradiții, luna februarie este asociată cu dragostea, de data aceasta avem niște evenimente astrologice care vor schimba acest lucru. Ne așteaptă inovație și schimbare. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru luna februarie!

Februarie este o lună specială, iar din perspectiva teoriei astrologice, ne vom confrunta cu un stellium în Vărsător.

Atunci când avem un stellium, înseamnă că într-un semn zodiacal se află mai multe planete. În cea de-a doua lună a anului, avem Mercur, Venus și Marte în Vărsător. Și Soarele se află tot în acest semn! Nu putem să nu-l menționăm și pe Pluto, care se află în Vărsător începând din 21 ianuarie. Pe 10 februarie, se alătură și Luna, când vom avea o Lună Nouă.

Arhetipul Vărsătorului are o viziune, privește mereu spre viitor. Este inspirat și creativ, orientându-se întotdeauna către perspective noi. Nu se gândește doar la prezent, ci este mereu cu un pas înainte.

Schimbările nu vor avea loc doar la nivel personal. Toată lumea va experimenta o viteză uimitoare, acompaniată de progres și tehnologie. Partea negativă constă în apariția protestelor și grevelor. Arhetipul Vărsătorului nu este singurul factor declanșator, ci simțim puternic și influența lui Pluto. Această planetă are tendința de a intensifica și aduce profunzime.

Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Dacă ai mult marcaj de Vărsător în astrograma natală, așteaptă-te la o lună nemaipomenită!

Iată evenimentele lunii februarie!

Pe 5 februarie, Mercur iese din Capricorn, unde a și retrogradat. Acum este momentul când va scăpa cu adevărat de efectele retrogradării și intră în Vărsător. Mercur este planeta comunicării. S-ar putea ca toți să ne gândim la următorul pas al omenirii, nu doar la planul personal. Devenim mai raționali și detașați. Fii cu băgare de seamă, deoarece partea mai puțin frumoasă a acestui tranzit este că te-ar putea face să te crezi un om de știință. Ține minte că nimeni nu le știe pe toate.

După cum am menționat anterior, pe 10 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător. Aceasta este în apropierea lui Pluto, lucru care se întâmplă destul de rar. Ne confruntăm cu dorința de intenții. "Un asemenea eveniment ne poate ajuta să schimbăm ceva în viețile noastre", ne spune astrologul. Un alt aspect care ni se subliniază este că, dacă dorim să facem schimbări, putem începe cu înfățișarea noastră. Poate fi un moment oportun și pentru a te apropia mai mult de tehnologie.

Pe 13 februarie, Marte iese din Capricorn și intră în Vărsător. Marte este un războinic, așadar schimbă modul în care acționăm. Avem nevoie de negociere, detașare și diplomație. Lui Marte în Vărsător nu îi place lupta clasică, ci este necesar să fim raționali și să facem  îmbunătățiri, astfel încât să nu afecteze pe nimeni. La nivel mondial, nu este cel mai fericit tranzit. Foarte mulți lideri au marcaj în semne fixe în astrogramă (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător), ceea ce îi va face destul de iritați. Marte în Vărsător folosește tehnologia pentru a lupta.

Pe 16 februarie, Venus intră în Vărsător. Venus este asociată cu iubirea, dar de data aceasta, nu va mai fi cea clasică, ci una detașată și rațională. În mitologie, ea era destul de războinică, chiar și mai mult decât Marte. Se pricepea foarte bine la ceea ce înseamnă lupta, iar la nivel mondial se va resimți. În plan personal, ai putea trece peste reticențele de a găsi pe cineva în mediul online sau de frica unei relații la distanță.

Pe 19 februarie, Soarele intră în Pești. Natura se pregătește de renaștere, de primăvară. Vom avea o tendință de retragere.

Pe 22 februarie, avem o conjuncție Venus-Marte. Unde? Desigur, tot în semnul Vărsătorului. Venus semnifică iubirea, iar Marte reprezintă pasiunea. Când aceste două planete se întâlnesc într-un semn atât de detașat, iubirea va fi mai la distanță, chiar dacă februarie este asociată cu dragostea.

Pe 23 februarie, Mercur iese din Vărsător și intră în Pești. În primă fază, cu Mercur în Pești suntem mai haotici și influențabili. Cu toate acestea, Daniela Simulescu spune că persoanele cu Mercur în acest semn, deși pot admite haosul, caută să fie foarte organizate în gândire.

Pe 24 februarie, avem o Lună Plină în Fecioară în opoziție cu Saturn. În plan personal, acest eveniment este mai important. Atunci când vorbim despre axa Fecioară-Pești, ne referim la sănătatea fizică și mintală. Dar și la vindecare, disciplină. Instituțiile nu mai funcționează așa cum ne-am fi dorit. Pentru cine are marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă, finalul lunii este tensionat.

În luna februarie, caută schimbarea, inovația și progresul. 

Acum că ai aflat evenimentele lunii, află cum va fi pentru zodia ta: Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel