Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Descoperă ce aduce februarie zodiei tale. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile pentru a doua lună a anului!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie.

Dorința noastră va fi de a progresa, dar ne vom lovi de propriile idei rigide sau alegeri menite să ne țină în zona de confort. Dar până unde? Până la urmă va trebui să decidem dacă vrem să facem un pas către viitor.

Iată previziunile pentru luna februarie!

Îți recomandăm și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele două săptămâni ale lunii, accentul cade pe carieră, cu o dorință crescută de avansare și promovare. Pot apărea momente tensionate cu superiorii, iar relațiile cu instituțiile trebuie gestionate atent. În a doua parte a lunii, atenția se mută către sfera socială, prietenii și comunitate. Ar trebui să fii mai sociabil. Este un moment propice pentru planificarea viitorului profesional și personal. Interacțiunea cu prietenii este foarte importantă.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

În februarie, te concentrezi pe carieră și schimbări. În casa a 10-a vor fi Venus, Marte, Soarele, Pluto și o Lună Nouă. Gândește-te că este posibil să stagnezi. Opunerea la schimbare poate avea consecințe negative. Curajul de a explora noi direcții și de a accepta schimbarea este esențial pentru succesul profesional. Pluto în casa carierei pentru următorii 20 de ani aduce transformări, consolidând abilitățile și oferind o perspectivă nouă asupra carierei și relațiilor cu superiorii. 

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În luna februarie, evoluția ta este cea mai importantă. Pe 5 februarie, Mercur, guvernatorul tău, iese din Capricorn și se duce în semnul Vărsătorului în casa a 9-a. Este momentul să pleci din situațiile tensionate cu grație și curaj. Dacă întâmpini stres în familie, nu trebuie să o părăsești, ci să te îndepărtezi strategic. În relații sau la locul de muncă, orientează-te către acțiuni concrete și caută alternative, dacă nu vezi rezultate. Casa a 9-a, reprezentată de arhetipul Săgetătorului, te îndeamnă să împarți și să atingi idealurile personale. În februarie, credința, fie ea religioasă sau interioară, poate fi aliatul tău. Încearcă să o regăsești, chiar dacă simți că s-a estompat.

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a lunii, Marte în casa a 7-a poate genera conflicte și neînțelegeri cu partenerul, împreună cu o accentuare a nerăbdării. Începând cu a doua parte, atenția este îndreptată către gestionarea banilor, cu avertismentul că planurile financiare pentru proiecte comune ar putea fi afectate de riscul de cheltuire nechibzuită. Primele două săptămâni nu sunt propice pe plan relațional. În ultima parte a lui februarie, se recomandă atenție la aspecte financiare precum impozite, facturi și ideea de regenerare personală, invitând la reflecția asupra modului în care ai depășit dificultățile anterioare. Este o oportunitate să-ți reamintești momentele în care ai început de la zero și să analizezi progresul tău.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

În primele două săptămâni ale lui februarie, vei simți stres la locul de muncă și vei crede că cei din jur sunt limitați. Aspectul sănătății îți aduce supărare. Chiar și cu animalele de companie s-ar putea să ai probleme. Totuși, schimbările vin în a doua jumătate a lunii, odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a și Luna Nouă pe 9 februarie. Pentru cine nu are o relație, este momentul să reflecteze asupra standardelor în dragoste și să fie deschiși la compromisuri. 

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În prima parte a lunii, te bucuri de romantism, senzualitate și poftă de viață. Însă, a doua parte a lunii se centrează pe activități legate de muncă, atât acasă, cât și la serviciu, implicând o perioadă aglomerată și plină de călătorii. În ciuda dorințelor prietenilor de a te vedea, timpul tău limitat generează posibile supărări și dezamăgiri. Este esențial să acorzi atenție sănătății tale, având în vedere prezența lui Pluto în casa a 6-a, indicând necesitatea consultării unui medic.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lunii februarie, cât Marte se află în casa a 4-a, resimți o tensiune constantă, fiind mereu gata să izbucnești. În schimb, în ultima parte a lunii, Venus, Marte, Pluto și o Lună Nouă  sunt în casa a 5-a. Dacă îți dorești să ai copii, aceasta este luna potrivită pentru a începe discuțiile cu partenerul, a efectua investigații sau a contura un plan în această direcție. Pentru cei care deja au copii, este momentul să reflecteze asupra modului în care își dedică timpul acestora și să creeze amintiri plăcute.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna februarie este momentul propice pentru a face planuri legate de achiziționarea unei case sau de realizarea unor amenajări. Oportunitatea de a rezolva conflictele familiale și de a realiza împăcarea cu cei dragi este, de asemenea, la îndemână. Cu un număr semnificativ de planete în casa a 4-a, sprijinul este prezent pentru cei care contemplă o plecare din țară. Importanța rădăcinilor este evidențiată, iar absența lor poate afecta starea ta de bine.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În prima parte a lunii, concentrarea ta principală ar trebui să fie pe gestionarea financiară și elaborarea unei strategii în acest sens, având în vedere influența lui Marte în casa a 2-a. Acest tranzit poate aduce idei inovatoare pentru a câștiga bani, inclusiv monetizarea unui talent. În cea de-a doua jumătate a lunii,  sunt numeroase planete în casa a 3-a. Cu Jupiter în casa a 6-a, este recomandat să depui efort suplimentar în munca ta. La sfârșitul lui februarie, ar trebui să fii atent la excesul de zel și să prioritizezi învățarea înainte de a încerca să faci totul singur.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În prima parte a lunii, exprimi curaj, în timp ce a doua parte se axează pe aspectele financiare. Cu Pluto, Marte, Mercur și Venus în casa a 2-a, se recomandă să gestionezi cu atenție resursele financiare, fie să le economisești, fie să le investești în ceva valoros. Un moment de răsfăț poate fi benefic, mai ales că Pluto a ieșit recent din semnul tău, iar generozitatea, atât față de tine, cât și față de alții, este importantă.

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În luna februarie, ești în centrul atenției, beneficiind de susținerea astrelor pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Atracția, frumusețea și carisma vin odată cu influența lui Venus, în timp ce Marte aduce curaj și idei, iar Mercur contribuie cu deșteptăciune și o abordare mentală. Pluto conferă putere interioară în momentele dificile. Cu toate acestea, există riscul de a cădea în narcisism. Marte în conjuncție cu Pluto aduce furie, așa că se recomandă evitarea violenței. Este o perioadă favorabilă pentru schimbări în garderobă și îmbunătățirea aspectului fizic. Atât în plan profesional, cât și personal, se evidențiază curajul în întâlniri.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

În primele trei săptămâni ale lunii februarie, întâmpini dificultăți și sentimentul că eforturile tale nu sunt recunoscute. Sănătatea devine o prioritate, iar simptomele ignorate anterior pot necesita atenție medicală acum. Cu toate acestea, schimbarea se conturează în ultima săptămână, când Mercur și Venus intră în semnul tău. Investind efort și muncă la începutul lunii, poți spera la roade mai târziu. Este important să te conectezi cu adevărata ta identitate și să acorzi atenție dezvoltării interioare.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel