Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Rac/Ascendent în Rac FEBRUARIE 2024

În prima parte a lunii, Marte se află în casa a 7-a. Pot apărea conflicte, neînțelegeri și situații stresante cu partenerul, dar și o pronunțată nerăbdare.

Începând cu a doua parte a lunii, astrologul te îndeamnă să fii atent la resursele pe care le împarți cu partenerul. Dacă aveți planuri de a contribui financiar pentru realizarea unui proiect comun, există riscul ca unul dintre voi să uite sau să cheltuiască acești bani în alt scop. Desigur, acest lucru poate duce la probleme și supărări. Analizează cu atenție pentru a stabili dacă nu cumva ești singurul interesat de acea realizare.

Pe plan relațional, primele două săptămâni nu sunt favorabile.

În ultima parte a lui februarie, ar trebui să fii atent la aspecte precum impozite, facturi, credite, moșteniri și alte chestiuni financiare. Este recomandat să te gândești și la ideea de regenerare. Cu siguranță ai multe momente în care ai început de la zero. Este timpul să-ți amintești de ele. Cum ai depășit acele perioade dificile? Cum ai avansat și în cât timp? Unde te afli acum? Ai de răspuns la multe întrebări și îți poți demonstra că se poate!

Cu Pluto în casa a 8-a, se conturează momente de confruntare la nivelul conștiinței și auto-reflecție. Acest tranzit destăinuie aspecte neexplorate ale identității, generând schimbări semnificative și provocări care pot include pierderi. În fața dificultăților financiare, analizarea rădăcinilor acestora poate aduce sprijin și o mai mare înțelegere a situației.

Astrele nu dorm niciodată! Mereu aduc câte un eveniment. Așadar, îți recomandăm să te informezi și despre: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel