Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Gemeni/Ascendent în Gemeni FEBRUARIE 2024

Pentru tine, luna februarie este una a evoluției.

Pe 5 februarie, Mercur (guvernatorul tău) iese din Capricorn și scapă de efectele retrogradării. Se duce în semnul Vărsătorului în casa a 9-a. Ce trebuie să faci? Este momentul în care ieși din situațiile în care te-ai afundat. Și nu oricum, trebuie să pleci cu grație și într-un mod curajos!

De exemplu, dacă faci parte dintr-o familie în care totul se rezumă la stres și ceartă, nu trebuie să o părăsești, doar să te îndepărtezi. Ai probleme cu partenerul și aștepți un miracol? Nu se poate. Atitudinea trebuie să vină din partea ta. La locul de muncă nu vezi rezultate concrete pentru ceea ce faci? Încearcă să faci doar ceea ce trebuie neapărat, iar între timp caută altceva.

Casa a 9-a este reprezentată de arhetipul Săgetătorului, care știe că are un ideal văzut numai de el, ce trebuie atins. Împarte ceea ce îți dorești pe bucățele și începe să îndeplinești.

Credința s-ar putea să-ți fie aliată în luna februarie. Nu este neapărat vorba despre cea religioasă, cât poate fi cea interioară. Ține strâns de ea. Poate ai impresia că ai pierdut această credință, că s-a stins. Important este să faci tot posibilul în a o reînvia.

Și Pluto este în casa a 9-a pentru următorii 20 de ani. Îți aduce transformări benefice. Perspectiva ta asupra vieții se extinde, te îndrepți spre introspecție și reflectezi asupra credințelor tale. Cu toate acestea, evită să încerci să-i influențezi pe alții și concentrează-te pe propria evoluție în armonie cu viziunea ta.

Asta nu e tot! Anul 2024 îți aduce multe vești. Iată despre ce e vorba: Vești noi pentru Berbec, Gemeni, Fecioară și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel