Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Balanță? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

 

Balanță/Ascendent în Balanță FEBRUARIE 2024

În primele două săptămâni ale lunii februarie, cât Marte mai este în casa a 4-a, vei fi tot timpul pregătit să explodezi.

În ultima parte a lunii, Venus (guvernatoarea ta), Marte, Pluto și o Lună Nouă vor fi în casa a 5-a.

Dacă îți dorești copii, aceasta este luna când trebuie să începi discuțiile cu partenerul, să mergi la investigații sau să-ți faci un plan în acest sens. Dacă deja ai copii, trebuie să te întrebi ce faci pentru aceștia, astfel încât să rămână cu amintiri plăcute legate de tine. Chiar și dacă sunt nepoții tăi, trebuie să ieși mai mult cu ei, să ieșiți la plimbare.

Februarie este o lună bună și pentru romantism. Așadar, este momentul prielnic pentru a cuceri și a face strategii de cucerire. Poți să faci unele îmbunătățiri în așa fel încât să îi placă celuilalt. Când o persoană va vedea respectul pe care-l ai pentru tine, își va da seama dacă merită să te supere sau nu.

Se poate spune că ultima parte a lunii este despre iubirea de sine. Nu trebuie doar să faci cumpărături și să faci ceva pentru aspectul fizic, ci să renunți și la lucrurile care nu te bucură în viață.

Cu Pluto în casa a 5-a, experimentezi un tranzit relativ blând. Apare o oportunitate de a acorda mai mult timp copiilor tăi sau de a îmbunătăți relația cu aceștia. Este posibil ca propriul tău copil să treacă prin schimbări care pot influența dinamica dintre voi, așa că este crucial să fii atent la potențialele conflicte de putere, având în vedere impactul asupra percepției tale ca "autoritate". Perspectiva asupra ideii de a avea un copil se transformă sub influența lui Pluto, chiar dacă poate părea acum indiferentă sau neplăcută.

Vezi și Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel