Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Pești/Ascendent în Pești FEBRUARIE 2024

Primele trei săptămâni ale lunii februarie nu-ți sunt benefice deloc. Trebuie să acorzi o atenție deosebită sănătății tale și a celorlalți. Ai senzația că nu vezi rezultatele muncii tale și că nu primești recunoaștere. Pare că viața pare să aibă ceva împotriva ta.

În această lună, chiar dacă astrele nu te favorizează, mișcarea planetelor are o logică. De exemplu, poate ai simțit o durere de cap pe care ai ignorat-o. Acum, nu vei mai putea să o ignori și va fi necesar să consulți un specialist.

În ultima săptămână a lunii, lucrurile se schimbă. Mercur și Venus intră în semnul tău.

Dacă depui efort la începutul lunii februarie, te îngrijești, muncești și speri necondiționat, roadele vor veni. Ar fi benefic să te conectezi cu cine ești cu adevărat. Poate că îți dorești validare pentru persoana pe care o arăți tuturor, dar cea din interiorul tău suferă.

Este necesar să te ocupi în primele trei săptămâni de cine ești în interior, iar apoi să acorzi atenție modului în care te prezinți la exterior.

Pluto se află în casa a 12-a și va aduce cu sine momente de încheiere și posibile pierderi. Va trebui să renunți la anumite aspecte ale vieții tale, poate chiar și la părți din propria ta identitate, pentru a descoperi în profunzime adevărata natură a vieții și scopul tău.

Acest tranzit te va împinge să-ți revizuiești percepțiile despre propria ta identitate și să analizezi modul în care ai acumulat un bagaj psihologic de-a lungul timpului. Beneficiul acestei schimbări constă în faptul că-ți va lumina calea, iar simțul libertății va crește.

Efectele acestui tranzit se vor reflecta în planul conștiinței, mai ales dacă există chestiuni nerezolvate de mult timp. Dacă ai simțit că te-ai comportat ca un copil sau că ai manifestat imaturitate, aceste aspecte vor găsi rezolvarea lor. De asemenea, vei fi capabil să renunți la unele vicii care îți afectează existența.

Vei câștiga o înțelegere mai profundă a gândurilor tale, ceea ce te va ajuta să te eliberezi de orice te ține pe loc.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel