Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Capricorn? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Capricorn/Ascendent în Capricorn FEBRUARIE 2024

Prima parte a lunii îți aduce mult curaj, iar a doua parte vorbește despre bani.

La început, îi ai pe Pluto, Marte, Mercur și Venus în casa a 2-a. Trebuie să pui bani deoparte. Dacă deja ai făcut asta, e momentul să îi investești. Ar fi bine să-ți cumperi ceva care să-ți aducă valoare.

Chiar și un moment de răsfăț ți-ar prinde bine, deoarece din 2008 până în prezent, Pluto ți-a adus destule momente grele, iar acum a ieșit din semnul tău. Generozitatea față de tine și de alții contează enorm.

Casa a 2-a mai are o componentă, cu atât de multe planete acolo. Aduce senzualitate, gelozie și posesivitate.

Cu Pluto în casa a 2-a pentru următorii 20 de ani, se anunță schimbări semnificative în planul financiar, provocând ajustări și fluctuații în privința eforturilor depuse anterior. Posibilitatea unui început dificil poate fi un șoc, aducând cu sine o trezire și o reevaluare a adevăratelor tale valori. Această transformare profundă în plan psihologic oferă oportunitatea de a înțelege mai bine esența și valoarea vieții.

Tranzitul lui Pluto poate să te trezească la realitate, oferindu-ți o perspectivă mai clară asupra a ceea ce este cu adevărat valoros. O transformare semnificativă la nivel psihologic îți va permite să înțelegi mai bine esența vieții.

În sfera consumului personal, poți aduce ajustări benefice. Acordă o atenție sporită alegerilor tale alimentare, băuturilor și obiceiurilor, deoarece acest lucru ar putea să îți aducă beneficii. Adoptarea unei noi perspective asupra relației cu propriul corp și modului în care te simți în pielea ta poate fi de real ajutor.

Indiferent de obiectivele pe care ți le propui, este important să fii atent, pentru a evita să dezvolți o obsesie sau să devii prea preocupat de aceste aspecte.

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel