Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Săgetător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Săgetător/Ascendent în Săgetător FEBRUARIE 2024

În prima parte a lunii, trebuie să ai foarte mare grijă de finanțe și de buget.

Este momentul cel mai bun să-ți faci o strategie financiară, dacă până acum nu ai făcut-o. Gândește-te cât vrei să investești și cât să economisești. Marte în casa a 2-a te obligă să fii atent și să nu neglijezi această parte.

Tranzitul lui Marte îți poate aduce și idei noi pentru a face bani. Dacă ai un talent, îl poți monetiza.

În a doua parte a lunii, vei avea multe planete în casa a 3-a. Această casă vorbește despre comunicare, voce, minte, drumuri și apropiați. Cu Jupiter în casa a 6-a, va trebui să muncești.

La finalul lui februarie, vei avea tendința să ai un exces de zel. Vei crede că poți face de unul singur cât pot alți 10 oameni, dar nu o să reușești.

Recomandarea astrologului este să înveți înainte să crezi că poți reuși mai mult decât alții. Dacă îți propui, luna aceasta poți acumula mai multe informații. Mai mult decât atât, ar fi util să pui și în practică tot ceea ce ai învățat, pentru că te va ajuta.

Un alt aspect la care ar trebui să acorzi atenție este timpul petrecut pe telefon sau laptop. Caută o modalitate să limitezi aceste activități.

Pluto este în casa a 3-a, oferindu-ți un sprijin semnificativ pentru dezvoltarea abilităților tale și consolidarea voinței personale. Relațiile cu frații și cei din jur sunt supuse unor ajustări, evidențiind necesitatea exprimării opiniei tale în beneficiul propriu. În sfera comunicării, Pluto îți oferă oportunitatea de a te exprima mai eficient, conștientizând importanța evitării unei comunicări agresive. Acest tranzit te învață și adaptabilitatea, făcându-ți mai ușoară abordarea obstacolelor și extragerea de învățăminte prețioase din experiențe.

Citește și Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător  .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel