Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Taur/Ascendent în Taur FEBRUARIE 2024

Pentru tine, luna februarie înseamnă carieră, planuri și ceea ce ai de gând să faci cu viața ta.

În casa a 10-a vor fi Venus (guvernatoarea ta), Marte, Soarele, Pluto și o Lună Nouă. Trebuie să te gândești că este posibil să bați pasul pe loc.

Ție îți place să faci totul ușor, să stai într-un loc de muncă cât mai mult, chiar și 30 de ani. Ia în calcul că lumea se schimbă, inteligența artificială ia amploare, robotizarea la fel. Locul tău de muncă s-ar putea să nu mai existe peste ceva timp.

Dacă opui rezistență schimbării și inovației, o să ai multe de pierdut. Te-ai întrebat ce s-ar întâmpla dacă ai îndrăzni mai mult, în loc să mergi tot timpul pe calea tradițională? Du-te într-un loc în care nu ai fi mers niciodată, uită de munca clasică. Cu cât ești mai curajos, cu atât vei avea mai mult succes pe plan profesional.

Obiectivul tău trebuie să fie acceptarea schimbării și să te reinventezi de fiecare dată.

Ține cont că Pluto este în casa a 10-a (cea a carierei ) pentru următorii 20 de ani. Așadar, cariera și obiectivele profesionale se transformă. Relațiile cu superiorii pot fi afectate, dar nu din cauza ta. Pluto îți consolidează abilitățile și schimbă modul în care le aplici, oferind o perspectivă nouă asupra carierei și a lumii.

Până în mai, Jupiter este în semnul tău! Află ce ți-a pregătit aici: Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel