Zodia care are oportunitatea unui nou început profesional în luna februarie. Are nevoie de mai multă claritate!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Vești noi și bune pentru un nativ al zodiacului. Dacă s-a confruntat cu mai multe probleme în domeniul profesional, are șansa de a o lua de la capăt în februarie. Mai mult decât atât, în credințele sale vor exista schimbări!

Februarie este o lună specială, iar din perspectiva teoriei astrologice, ne vom confrunta cu un stellium în Vărsător. Acest aspect va avea o influență pentru toată lumea și nu vom fi privați de inovație și schimbare. Cam White, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru luna februarie. Iată ce ne spune AICI!

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

”Totul în februarie se leagă de casa a 9-a, asociată cu spiritualitatea, religia, educația și călătoriile la distanță mare. Marte tranzitează această casă, iar credințele tale religioase vor fi zguduite. Aduce și multă acțiune, energie și ambiție. Ești sprijinit dacă vrei să-ți reiei studiile sau să călătorești. Conjuncția dintre Marte și Pluto îți aduce putere, dar va fi și precum o revoltă. Modul cum vezi lumea și concepția ta despre spiritualitate se va schimba. S-ar putea să te îndepărtezi de un anumit grup de persoane.”, le transmite Cam White nativilor Gemeni. În continuare, astrologul mai spune ”Trebuie să-ți găsești tribul sau să te separi de unul, în baza unor principii ideologice. Relația ta cu colegii de muncă se poate modifica. Ai putea să vrei un animal de companie. Cu toate acestea, totul poate avea o manieră problematică. Pe la mijlocul lunii, intervine dorința de a deveni mai empatic și a te conecta mai mult cu societatea. Conjuncția dintre Venus și Pluto te poate face mai creativ. Dar Venus mai face conjuncție și cu Pluto care îți aduce o distracție dramatică. Analizează contextele din viața ta și cum pot acestea să arate.”

”La sfârșitul lunii, o transformare enormă în carieră s-ar putea putea la orizont. Vei obține o informație sau claritate pentru un anumit aspect. Cu Mercur în Pești, totuși va trebuie să ai grijă că ceea ce afli, nu va fi destul de clar, mai ales dacă este legat de carieră. Probabil că ți s-au întâmplat mai multe lucruri legate de zona profesională, iar acum ai oportunitatea să o iei de la capăt.”

Asta nu e tot despre ce-a de-a doua lună a anului, află mai multe aici: Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel