Ce aduce Marte în Vărsător pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Te-ar putea interesa și Zodia care are parte de momente intense și distracție în februarie. Cum le îmbină?

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău și va forma mai multe aspecte interesante în următoarea perioadă. Va fi o perioadă memorabilă pentru tine. Marte se întâlnește cu Pluto, cu Venus în casa a 11-a și formează un careu cu Jupiter și Uranus.

Dacă nu ai observat roadele tranzitului lui Marte în Capricorn, înseamnă că schimbarea nu vine de la sine și trebuie să o provoci tu.

Marte intră în casa a 11-a, care are legătură cu rezultatele proiectelor tale profesionale, cu banii pe care îi câștigi în urma acestora, cu comunitatea, voluntariatul și prieteniile. Când Marte se află în această casă, aduce tulburări. Apar momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile te supără.

S-ar putea să experimentezi unele evenimente care să-i șocheze pe cei din jurul tău. Acest tranzit îți va indica direcția pe care tu trebuie să o urmezi în 2024.

Marte în Capricorn a fost în casa carierei și ți-a arătat că trebuie să evoluezi profesional, indiferent de vârstă și educație. Acum, după ce ți-ai făcut niște planuri în acest sens, trebuie să treci la următorul pas. Pentru a atinge un alt nivel, este posibil să se creeze și conflicte în cercul tău de apropiați.

Nu te lăsa influențat de alte persoane, ci mergi în direcția a ceea ce îți dorești.

Vezi și 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel