Ce aduce Marte în Vărsător pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte în semnul tău, te-a împins de la spate să iei acțiune. Acum, acesta intră în casa a 2-a, cea a banilor munciți, talentelor și resurselor. 

Marte are darul să te provoace. Poți găsi noi modalități să-ți crești veniturile, dar te vei confrunta și cu multe cheltuieli.

Cât timp Marte va fi în Vărsător, bugetul tău nu va fi unul liniștit. Nu vei reuși să te ferești de schimbări în plan financiar. 

Încearcă să-ți pui deoparte o sumă pe care să o ții pentru situații de risc. În caz de se întâmplă ceva neașteptat, în loc să iei din economii, vei lua din acei bani fără să te superi.

Îți recomandăm și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel