Ce aduce Marte în Vărsător pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte intră în casa a 6-a, care se referă la stilul de viață, relațiile cu colegii, sănătatea de zi cu zi și modul în care muncești. Stresul devine o problemă.

Apar certuri cu colegii, dar vă puteți și ambiționa reciproc. Astrologul Daniela Simulescu te îndeamnă să-ți imaginezi următorul scenariu: Ai o programare la doctor, care întârzie. Mergi către recepție și te cerți cu angajata de acolo, însă nu o faci doar din cauza întârzierii programării, ci ai mai multe motive din spate pentru care să fii supărat.

Vei fi irascibil și grăbit. Ți se va părea că ai consumat multă energie fără să vezi rezultate. Dacă ajungi la medic, poți intra în conflict și cu acesta deoarece o să ți se pară că tu ai dreptate.

Poate exista și varianta în care poți prinde curaj să mergi la doctor sau să vorbești mai deschis cu unii colegi. Totodată, ai putea să te simți mai util într-un proiect, pe care îl poți trata ca pe un plan personal.

Trebuie să ai grijă la sănătate și la micile accidentări care pot surveni. Ai putea să-ți îmbunătățești rutina. Nu uita că graba strică treaba!

Vezi în continuare Zodia care trebuie să aibă grijă la oamenii din jur în februarie. Are nevoie de puțină izolare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel