Zodia care trebuie să aibă grijă la oamenii din jur în februarie. Are nevoie de puțină izolare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Am putea spune că acest nativ este de fel mai sensibil, dar singurătatea îi va prinde destul de bine în februarie pentru a reflecta la propria persoană. Iată care sunt previziunile!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! Să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. Pe canalul său de Youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul ne aduce previziunile pentru februarie. 

Poți vedea mesajele transmise de Anastasia chiar AICI.

Vezi și Stresul va fi cel mai mare inamic pentru această zodie! Astrele îi spun să nu piardă vremea în 2024.

„Probabil că în ianuarie ai făcut niște mișcări în domeniul profesional și ai experimentat o perioadă mai frumoasă. Poate chiar te-ai relaxat sau documentat într-un domeniu. În prima parte a lunii februarie, ai putea să ieși mai mult în oraș sau să faci voluntariat. Și să ieși la o întâlnire cu un prieten sau să colaborați este o variantă. Te vei bucura de socializare.”, transmite astrologul nativilor Pești. ”După care, vei deveni mai privat. Sub influența lui Pluto, intri într-o perioadă de vindecare. Devii o persoană spirituală și la rândul tău, vei putea vindeca. Îmbrățișezi și interesele ascunse pe care le aveai. Există posibilitatea să devii mai izolat. Ai putea alege să te muți. Îți vei lua la revedere de la vechile obiceiuri și te îndrepți către un nou stil de viață.”, menționează Anastasia.

”Cu Pluto în casa a 12-a, cu siguranță vei vrea mai multă intimitate. Conjuncțiile dintre Mercur, Venus, Marte și Pluto în Vărsător sunt cruciale pentru tine. Vor aduce în viața ta temele pe care le vei aborda pentru următorii 20 de ani. Poți deveni conștient de viciile pe care le ai. De exemplu, s-ar putea să realizezi că stai prea mult pe social media. Este posibil ca cineva să-ți dezvăluie secretele legate de adicții. Dar te va ajuta să realizezi că sunt nesănătoase. Dacă nu ai reușit să treci peste o relație din trecut, ai putea să îi dai o șansă terapiei. Gândurile obsesive pot fi dominante. Trebuie să fii serios și să faci ceva în privința acțiunilor negative. Luna Nouă te sprijină pentru noi începuturi legate de sănătatea mintală. Ai nevoie de mai multă odihnă și spiritualitate. Poți avea conversații șocante sau unele revelații. De la mijlocul lunii, fii atent la persoanele care nu-ți vor binele. După ce îți trece perioada de retragere, vei fi mult mai energic.”, anunță astrologul. 

Citește în continuare NOUĂ profeții astrologice care aduc SCHIMBĂRI RADICALE în 2025-2026.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel