Ce aduce Marte în Vărsător pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre

Pești/Ascendent în Pești

A venit momentul să hibernezi, să evadezi și să fii spectator la ceea ce se întâmplă în jur. Te vei ocupa de meditație, rugăciune și de intenții.

Și problemele de sănătate vor intra în atenția ta. Nu uita că-l ai pe Saturn în semnul tău. Acesta vine și-ți arată câteva limite. Pe cei tineri, îi îmbătrânește. Pe cei maturi, îi întinerește. Dar cu niște costuri pentru fiecare.

Recomandările principale sunt legate de planul sănătății. Trebuie să mergi la doctor și să dormi mai mult. Poate ai de făcut anumite intervenții sau recuperări.  Să ai mare grijă și la viciile pe care le ai. Întâlnirea dintre Marte și Pluto, te-ar putea face să accepți că ai o problemă.

Cu Marte în casa a 12-a, vrei să crezi că lumea este minunată, însă ți se va demonstra că nu este chiar așa.  Unii nativi vor fi tentați să aleagă metodele cu scurtături, ceea ce nu este benefic. Stai departe și de schimburile financiare care nu par a fi în regulă!

Îți recomandăm și Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel