Ce aduce Marte în Vărsător pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Ai văzut și Surprize pentru RAC cu Uranus în Taur: "Poți să vezi viitorul cu alți ochi!”?

Rac/Ascendent în Rac

Marte se duce în casa a 8-a, unde se întâlnește cu Pluto. Casa a 8-a vorbește despre taxe, impozite, datorii, negocieri, facturi și bugetul comun.

Dacă ai bani la comun și nu îți mai sunt pe plac anumite condiții, renunță. Sau poți începe să-ți faci un buget alături de cineva. Pot apărea certuri legate de cheltuieli. Chiar și dacă ești la pensie, îți poți împărți altfel banii.

Cu Marte în casa a 8-a, trebuie să te bazezi foarte mult pe siguranța financiară. Ai putea să grăbești un credit sau o finanțare.

Marte în Vărsător te poate învăța că resursele sunt înăuntrul tău, nu doar în exterior.

Astrele nu dorm niciodată, ci aduc tot timpul noutăți. Poate te interesează: Un nativ trebuie să-și recunoască greșelile! Vești de la astre pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel