Ce aduce Marte în Vărsător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Ai văzut și TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în casa a 3-a. Te va ajuta să te plimbi foarte mult, dar te vei supăra din orice. De exemplu, lipsa autostrăzilor s-ar putea să-ți strice starea de spirit. Ai putea avea probleme cu automobilul.

Vei fi tot timpul pregătit să intri într-un conflict. Primele certuri pot apărea cu frații, surorile sau oricare rudă apropiată.

Fii atent la documente. Chiar dacă ai nevoie de un act urgent, nu grăbi lucrurile. 

Cu Marte în casa a 3-a, este o perioadă bună pentru cei cu examene, dezbateri, ateliere și tot felul de evenimente din această zonă.

Acest tranzit îi poate ajuta pe cei care își doresc o reconversie profesională. Indiferent de vârstă și experiență, poți învăța ceva la care nu te-ai fi gândit niciodată că ți-ar prinde bine. Cu siguranță, vor apărea resurse și avantaje.

Citește și Previziuni astrale. Zodia VEDETA a lunii februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel