Previziuni astrale. Zodia VEDETA a lunii februarie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Matheus Guimarães/Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Matheus Guimarães/Pexels

Horoscop lunar. Vărsătorii vor avea o lună februarie memorabilă!

Dragă Vărsătorule, în februarie beneficiezi de un stellium în semnul tău! Iată cum se traduce acest lucru!

Probabil știi deja! Sau dacă nu ai aflat până acum, Pluto a intrat, din nou, în semnul tău pe 21 ianuarie! Ceea ce face ca toate evenimentele să aibă o încărcătură aparte. Mai ales dacă ești născut în primele zile ale Vărsătorului. Lui Pluto îi place “la nebunie” sa trateze totul ca și cum ar avea două extreme. Nu aduce neapărat chestiuni vizibile, ci mai degrabă transformări interioare radicale. Dacă până acum tratai cu indiferență unele situații și reușeai să te detașezi repede, ei bine, de acum încolo nu va mai fi cazul. 

Suntem în continuare în sezonul Vărsătorului care se va finaliza pe 19 februarie. Înseamnă că beneficiezi așa cum trebuie de calitățile tale: detașare, libertate și spirit revoluționar. Să nu uităm că zodia ta este guvernată atât de Uranus, cât și de Saturn. Știm deja că iubești tot ce este nou și ești capabil să ieși oricând din zona lor de confort. Te adaptezi repede și vezi în fiecare schimbare o nouă oportunitate.

Pe 5 februarie, Mercur, planeta gândirii și a comunicării, își începe tranzitul în semnul tău. După o perioadă de liniște, îți recapeți vocea. Dar și ideile bune. Găsești soluții rapid și îi convingi ușor și pe alții în a le urma. Devii mai rațional și mai dispus în a te educa. Mintea ta va fi precum un burete. 

Pe 10 februarie, avem Luna Nouă în Vărsător. Atunci când vorbim de această fază, vorbim de conjuncţia Soarelui cu Luna. Cei doi aştri foarte importanți - Soarele care reprezintă energia conştientă și Luna care reprezintă energia inconştientă. Vorbim de Soare ca tot ce este extern și vorbim de Lună ca tot ce este intern. Un moment bun pentru a căuta prospețime, indiferent de domeniu. De a o lua de la capăt. De a aduce noutate în viața ta. 

Începând cu 13 februarie, cine crezi că te vizitează? Marte, planeta acțiunii și a curajului. Bine, să nu uităm și de arma sa principală, furia. Ce îți aduce acest tranzit? În primul rând nerăbdare. Pe urmă, doze suplimentare de energie și chef de viață. Furia trebuie pusă la muncă! Însă într-un mod care să îți aducă avantaje. După o perioadă de hibernare, poate este cazul să fii mai activ, îndrăzneț și competitiv. 

După 13 februarie, te mai vizitează cineva! Venus, planeta considerată Micul Benefic. Îți va aduce carismă, un nivel crescut de atractivitate, iubire, frumusețe, timp pentru plăceri și cadouri. Un pic de narcisism. Dar și încredere în propria persoană! Cu cât te iubești și te apreciezi mai mult, cu atât Venus îți va scoate în cale oamenii potriviți sau te va ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu!

Citește și Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel