Ce aduce Marte în Vărsător pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Taur/Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 10-a, unde se află și Pluto. Multor nativi li se pregătesc schimbări în carieră, care nu vă vor plăcea.

Marte accelerează lucrurile, iar semnului tău îi place să proceseze și să analizeze înainte. Dar nu vei avea timp pentru asta. Tot felul de incidente, poate chiar neplăcute, te vor forța să-ți schimbi mediul profesional. Apar tensiuni cu toate persoanele autoritare și instituțiile din viața ta.

Întâlnirea dintre Marte și Pluto va crea situații care vor fi de "totul sau nimic", conform Danielei Simulescu. Și totul va fi pe repede înainte, adică nu așa cum îți place ție.

Din punct de vedere al carierei, trebuie să te reorientezi repede, chiar dacă nu te simți pregătit.

Află ce îi aduce luna februarie zodiei tale AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel