Ce aduce Marte pentru Berbec/Ascendent în Berbec. Cheltuieli și laudă de sine

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Previziuni pentru Berbec și Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. De pe 30 aprilie, acesta a fost în semnul tău, iar acum se duce în casa a doua, cea a banilor.

Să ne amintim că, în ultimul timp, casa a doua a fost oricum destul de aglomerată. Marte vine acum și îți va grăbi anumite cheltuieli. Unele erau deja în plan să fie făcute sau bănuiai că urmează. Dacă nu le vei face tu în mod activ, se poate întâmpla ceva care te pune pe jar.

Axa destin-karma pentru Berbec/Ascendent în Berbec. „Vei avea un dezechilibru serios pe parte relațională!”

Guvernatorul tău are darul de a face ravagii și de a produce mici furtuni. Cu toate acestea, poate fi foarte bun și pentru a monetiza. Poți găsi tot felul de resurse prin care să îți înmulțești veniturile sau prin care să le gestionezi mult mai bine.

Recomandarea Danielei Simulescu este să nu investești în ceva până nu ți-ai luat timp înainte. Timp pentru a discuta cu oamenii care au mai făcut asta. De exemplu, persoane care lucrează în educația financiară. Asigură-te că discuți și că primești o analiză pragmatică.

Ce îți mai aduce Marte în casa a doua? Te va ajuta să te lauzi. Dacă ai un interviu de angajare, o dezbatere sau un examen, să știi că nimeni nu se va lăuda așa cum o vei face tu. Te vinzi extraordinar de bine, ceea ce ai și nevoie! În timpul verii, ne scade energia și procrastinăm, însă pe tine Marte te poate ajuta enorm.

O șansă în plus pentru Berbec, Gemeni și Leu. Lecții memorabile pentru Pești și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel