Ce aduce Marte pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Caută lucrurile care îți fac inima să vibreze!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe azi, pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru acest semn de aer.

În mitologie, Ares este echivalentul lui Marte, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este asociat cu confortul, resursele și ritmul personal. În perioada 9 iunie - 20 iulie, accentul va fi pus pe lupta pentru siguranță.

Este important să conștientizăm că Marte în Taur nu se simte în elementul său. De obicei asociat cu agresivitatea și furia, Marte în Taur încearcă să-și tempereze impulsurile, ceea ce poate genera frustrări.

Această configurație cere să acționăm cu răbdare, să evaluăm și să lucrăm cu resursele disponibile în prezent. Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu "o frână".

Marte în Taur va forma un aspect tensionat (careu) cu Pluto în Vărsător. Acest aspect poate fi benefic pentru acțiune și dinamism, dar poate aduce și conflicte de putere serioase pe 11 iunie.

11 lucruri pe care le apreciem la Capricorn, cel mai matur și ambițios semn al zodiacului

Iată care sunt previziunile astrologului pentru nativii Capricorn și cei cu ascendent în acest semn!

Dacă ai de gând să mergi într-o vacanță până la 20 iulie, te asigurăm că va fi una memorabilă! Marte tranzitează Casa a cincea și este bun pentru iubire, senzualitate, romantism, joacă, distracție, petreceri și o relație mai bună cu copiii. Dar și dacă nu pleci într-o vacanță, urmează o perioadă bună pentru tine, să te bucuri de ce îți poate oferi viața. Nu doar de serviciu, de treburile din gospodărie. 

Trebuie să îți permiți să te iubești mai mult. Și nu ne referim doar la genul acela de răsfăț prin a merge la spa ori la salon. Ci să cauți acele evenimente care îți fac inima să vibreze cât mai des.

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Ce aduce Marte pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător. Când îți este lumea mai dragă, apare neprevăzutul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel