Ce aduce Marte pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător. Când îți este lumea mai dragă, apare neprevăzutul!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe mâine, pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru acest semn de foc.

În mitologie, Ares este echivalentul lui Marte, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este asociat cu confortul, resursele și ritmul personal. În perioada 9 iunie - 20 iulie, accentul va fi pus pe lupta pentru siguranță.

Este important să conștientizăm că Marte în Taur nu se simte în elementul său. De obicei asociat cu agresivitatea și furia, Marte în Taur încearcă să-și tempereze impulsurile, ceea ce poate genera frustrări.

Această configurație cere să acționăm cu răbdare, să evaluăm și să lucrăm cu resursele disponibile în prezent. Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu "o frână".

Marte în Taur va forma un aspect tensionat (careu) cu Pluto în Vărsător. Acest aspect poate fi benefic pentru acțiune și dinamism, dar poate aduce și conflicte de putere serioase pe 11 iunie.

Iată care sunt previziunile astrologului pentru nativii Săgetător și cei cu Ascendent în acest semn

Casa a VI-a poate influența diferite aspecte legate de muncă, sănătate și rutină zilnică. Este legată de serviciu, sarcinile zilnice, sănătatea și relațiile de muncă.

Pentru că vine o perioadă de vacanță, tranzitul lui Marte în Casa a șasea te agită destul de mult, pentru că trebuie să termini din timp toate proiectele, să pleci liniștit unde dorești. Dar exact când îți este lumea mai dragă, fix atunci apar situații neprevăzute care te pun la muncă și nu te lasă să îți faci planuri după bunul plac.

Stai departe de certurile cu colegii. S-ar putea ca acestea să îți dăuneze enorm. În ceea ce privește stresul, să știi că depinde mult de tine cum îl gestionezi. Poate că un pic de stres din când în când e bun, pentru că te ajută la motivație, la competiție. Dar când ai tendința de a-i stresa și pe alții din jurul tău, să nu te mire că și tu vei fi stresat permanent. Pentru că acel mediu este construit de tine.

Este posibil să te apuce și ipohondria. Stai departe de autodiagnosticare și de aflarea unor afecțiuni de pe internet.

Ai în vedere și: Date de salvat în calendar: 12, 14, 16 și 17 iunie. În ce zi ne vor deveni cuvintele aliați de nădejde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel