Date de salvat în calendar: 12, 14, 16 și 17 iunie. În ce zi ne vor deveni cuvintele aliați de nădejde?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop iunie 2024. Iată care sunt cele mai importante zile din punct de vedere astrologic.

Pe 3 iunie, Mercur a intrat în semnul său preferat, cel al Gemenilor, unde va sta până la 17 iunie. Știm că Mercur simbolizează gândirea, comunicarea, învățarea, schimbul de idei și călătoriile scurte.

Ce aduce acest tranzit? Comunicare, voioșie și multă efervescență. Dar și o doză de superficialitate.

Vezi AICI ce aduce acest tranzit pentru fiecare semn din zodiac.

Gemenii vorbesc despre schimbare, diversitate, adaptare, mișcarea minții. Da, Mercur se simte cel mai bine în Gemeni. Pentru că nu îl limitează nimeni și nimic. Se spune, în astrologie, că Mercur este în domiciliu aici.

Destin potrivnic pentru Fecioară, Pești, Berbec și Balanță. Tot răul spre bine!

Ce evenimente ne pot influența în continuarea lunii iunie?

Pe 12 iunie, Mercur face un careu cu Saturn.

Acest aspect ne face să ne îndoim de capacitatea noastră intelectuală. Ne comunicăm frustrările și facem numeroase reproșuri. Dar bineînțeles, toate acestea sunt proiectate din interiorul nostru. Adică vom critica la alții ceea ce nu ne place la noi. Mercur în Gemeni vrea să testeze mai multe variante, iar Saturn din Pești vrea să i le dizolve. Și vom apela des sarcasm, ironie și multe replici dureroase. Răbdarea va fi de mare preț.

Pe 14 iunie, Mercur face o conjuncție cu Soarele. Desigur, cum spunem de fiecare dată, acest aspect poate să aibă atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Aici, avem darul de a ne concentra mai mult, suntem foarte fixați pe ceea ce gândim sau ne putem lăsa orbiți de o idee. Depinde doar de voi cum alegeți să jucați această zi. 

Pe 16 iunie, Mercur face o conjuncție și cu Venus. Este un aspect minunat, din punctul de vedere al astrologului Daniela Simulescu, pentru că vorbele ne sunt aliați, dar și declarații. Devenim extrem de cuceritori. Dacă ținem cont și de faptul că Mercur se afla în toată această perioadă sub influența careului cu Saturn, suntem mai rezervați. Chiar dacă poate fi și o mare vulnerabilitate, totuși, nu o facem ca altădată. Suntem mai prudenți.

Iar la finalul acestei perioade, pe 17 iunie, înainte de a ieși din Gemeni, Mercur face un careu cu Neptun. Aici este ceva mai periculos, deoarece putem să ne lăsăm păcăliți, dar și să păcălim, la rândul nostru. Credem în povești și în tot felul de născociri ale minții. Însă Saturn ne poate trezi și el la realitate.

Îți sugerăm să citești și acest articol: Cele ZECE reguli de aur ale vieții. Scurt ghid pentru o viață împlinită și fericită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel