Destin potrivnic pentru Fecioară, Pești, Berbec și Balanță. Tot răul spre bine!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce mesaje au astrele pentru următorii PATRU nativi ai zodiacului!

Se face aproape un an de când axa Nodurilor a intrat în semnele Berbec-Balanță. Astfel, până pe 28 ianuarie 2025, Nodul Nord va tranzita semnul Berbecului, iar Nodul Sud, pe cel al Balanței.

Nodurile Lunare petrec aproximativ un an și jumătate în fiecare semn zodiacal și se regăsesc în harta natală a fiecărui individ.

Ce ne indică Nodul Nord? El ne arată lecțiile esențiale pe care trebuie să le învățăm în această viață. În schimb, Nodul Sud reprezintă evenimentele predestinate, bagajul pe care îl aducem din vieți anterioare. De aceea, Nodul Sud este asociat cu vieți trecute, pedepse din trecut sau chiar karma.

Marte în Taur, din 9 iunie. Soldatul confortabil care luptă pentru siguranța financiară

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La voi, Nodul Sud se află în Casa a 2-a și Nodul Nord în Casa a 8-a. Asta înseamnă că vor apărea multe dezechilibre pe plan financiar. Vei dori să ai mai mulți bani, ceea ce te va face să te concentrezi pe împrumuturi. Totuși, realitatea nu este chiar așa. Toate fluctuațiile financiare prin care vei trece te vor învăța un lucru important: să te orientezi către Nodul Nord din Casa a 8-a. El te îndeamnă să ceri sfaturi și să te informezi mai bine despre gestionarea finanțelor. Consultă specialiști din domeniu și educă-te financiar. Nu este nimic rușinos în asta.

De asemenea, ai senzația că vei rămâne fără bani sau că vei trece prin momente dificile pe plan financiar. Este mai bine să ceri ajutorul cuiva de încredere, decât să te îndatorezi sau să iei decizii pripite. Învață să gestionezi mai bine resursele de care dispui. Cu Nodul Sud în această casă, poți avea mulți bani sau deloc, ceea ce poate provoca teamă și instabilitate. Nodul Sud în Casa a 2-a influențează și relația ta cu mâncarea. Până în 2025, vei vrea să elimini anumite alimente din dietă, dar ai grijă să nu îți afecteze sănătatea. Orice dezechilibru legat de bani sau de alimentație te va afecta puternic.

Zodiile și banii. Ce spune astrologia despre cei mai norocoși în domeniul financiar?

Pești/Ascendent în Pești

Nodul Nord este în Casa a 2-a și Nodul Sud în Casa a 8-a. Vă veți simți mai puțin apreciați din punct de vedere financiar. Nodul Sud spune că veți experimenta fluctuații mari de energie, cu alternare între perioade de energie extremă și letargie totală. Totodată, Nodul Nord în Casa a 2-a vă sugerează să găsiți noi modalități de a face bani. În loc să vă plângeți că nu sunteți plătiți suficient la muncă, ar fi mai bine să căutați soluții pentru a vă crește veniturile. Poate puteți începe să vindeți ceva sau să găsiți alte surse de venit. Căutați un alt loc de muncă.

Știm că a doua casă este legată și de alimentație. În loc să vă plângeți că nu aveți energie, ar trebui să consultați un medic și să adoptați un plan de suplimente care să vă ajute să vă mențineți vitalitatea. Este recomandat să dezvoltați un plan care depinde de voi, nu de alții, până la începutul anului 2025. Astfel, nu veți mai avea motive să vă plângeți de ceilalți și veți putea lua controlul asupra situației voastre financiare.

Numerologie. Previziuni anuale în funcție de ziua în care te-ai născut

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud se află în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Va conta foarte mult ca relațiile să meargă bine. Vei fi preocupat de ceea ce face și de ceea ce nu face partenerul tău de viață. Este un dezechilibru care se va reflecta în toate parteneriatele tale, fie că sunt afective sau profesionale. Nodul Nord, în schimb, te îndeamnă să îți întorci atenția asupra propriei persoane. Acesta sugerează că relațiile tale nu vor funcționa bine până nu te concentrezi mai mult pe tine însuți. Tinzi să ceri sfaturi și să te consulți cu ceilalți, dar reține că nu este întotdeauna bine să urmezi ce spun ei.

Ai liberul arbitru și te poți baza pe el. Nu mai sta ancorat în ideea că relațiile nu funcționează și nu da vina pe cei din jur. Este esențial să te concentrezi pe tine însuți, să te menții sănătos, să înveți lucruri noi și să ai grijă de propria identitate. Aceste dezechilibre nu sunt menite să te facă să te superi pe ceilalți, ci să te ajute să reflectezi asupra ta. Trebuie să știi ce vrei de la viață, cine ești și ce îți dorești.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Nodul Nord este în Casa I, ceea ce indică dezechilibre în zona sănătății și identității personale. Te vei confrunta cu momente în care nu mai știi cine ești și vei simți nevoia ca toată atenția să fie îndreptată asupra ta. Până la începutul anului 2025, trebuie să înveți să comunici mai eficient cu ceilalți, chiar dacă nu îți convin anumite lucruri la ei. Poate fi vorba despre partener, părinți sau colegii de muncă. Spune-le ce ai de gând înainte să iei decizii majore. Consultă întotdeauna un medic pentru a primi sfaturile și tratamentul adecvat.

Este important să te lași ajutat și să ceri sfaturi când ai nevoie. Ai tendința de a face lucrurile fie după cum vrei tu, fie după cum spun ceilalți. Trebuie să găsești un echilibru între aceste două extreme. Sănătatea, înfățișarea și rolul tău în viață sunt foarte importante.

Îți sugerăm să citești și: Etalare TAROT pentru Taur, Rac și Săgetător. Care sunt lecțiile lunii iunie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel