Marte în Taur, din 9 iunie. Soldatul confortabil care luptă pentru siguranța financiară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 9 iunie, Marte intră în semnul Taurului, unde va rămâne până pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Youtube video image

Începem cu o recapitulare. Cine este Marte? Este planeta care îl guvernează pe Ares. În mitologie, acesta este băiatul lui Zeus și al Ilonei. El reprezenta cel mai mare scandal posibil. De ce? Pentru că îi plăceau războiul, lupta, furia, agresivitatea, dar și motivația, curajul și pasiunea.

Cine este semnul Taurului? Este cel al confortului, resurselor și al stabilității. Daniela Simulescu completează prin a spune că este și un semn al timpului. Arhetipul Taurului își dorește ca lucrurile să se facă într-un anumit timp și într-un anumit mod.

Când Marte, cel căruia îi place să grăbească și să agite, intră în semnul Taurului, este puțin frânat și frustrat. Deci, e obligat să stea locului și să nu treacă la următoarea etapă, până nu e sigur că are toate resursele.

Să ne imaginăm o armată de doisprezece soldați formați din Marte, dar fiecare cu semnul său în spate. Marte în Taur zice: „Am mâncat, da sau nu? Am dormit, da sau nu? Uniforma este trainică, adică nu se rupe imediat? Armele sunt puternice? Mi-ai plătit salariul? Ai trimis și la familie niște bani sau i-ai depus în contul meu de economii? Adică am siguranța zilei de mâine?

El doar dacă are siguranță și s-a ocupat de toate cele lumești, atunci luptă. Dar o face tot în felul lui. Nu îi place să fie zorit, nici să fie agresat. Vrea liniște și armonie. Dacă trebuie să facă ceva pe grabă, se panichează.

Urmează o vară fabuloasă pentru Leu, Scorpion și Balanță. Probleme pentru Berbec și Taur

Teoria astrologică spune că Marte nu se simte bine în Taur. Însă astrologul este de părere că are și darurile sale în acest tranzit. Unul dintre ele este pragmatismul. Trebuie să ne ocupăm de partea noastră umană, să ne satisfacem nevoile. După aceea, ne ocupăm și de războaie. Dar trebuie să avem grijă să supraviețuim, să funcționăm.

Marte în Taur are și partea de atingere, de senzualitate și de afecțiune.

La nivel mondial, cu ocazia acestui tranzit, apar lupte pentru bani.  În această primăvară, am avut mult marcaj de Taur. Acum, Marte vine și încinge spiritele. Ne vom da seama că unele decizii financiare sau pe plan fiscal, nu au fost atât de bine gândite.  Apar tot felul de situații grăbite, dar va trebui să corectăm și să analizăm.

În rest, pe noi ceilalți, acest tranzit ne încetinește și ne frânează. Pe alocuri, ne și frustrează. De ce? Ne vom da seama că nu avem toate resursele pentru a putea trece la acțiune.

Acest tranzit îi va afecta foarte mult pe cei cu marcaj fix în astrogramele natale:  Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceștia vor fi împinși de la spate. Viața o să vă fie mult mai dinamică.

Iar restul se vor confrunta cu negocieri, momente de încăpățânare, foarte multă posesivitate și gelozii legate de lucrurile palpabile.

Fiecare zodie are o planetă guvernatoare. Care este influența acesteia asupra vieții fiecăruia?

Iată aspectele pe care le face Marte în Taur!

Pe 11 iunie, Marte din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Acest aspect aduce tot timpul lupte de putere. Marte își dorește să câștige, dar și Pluto vrea același lucru. Însă fiecare are modul său de operare. Apar declarații, acțiuni și știri cu risc de dezinformare. Devenim inflamați din cauza rețelelor sociale. Nu te implica în situații stresante doar de dragul de a o face.

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Se mai potolește, e mai ponderat. Poate mai corectează din greșelile făcute în jurul datei de 11 iunie.

Pe 15 iulie, Marte din Taur face o conjuncție cu Uranus din același semn. Uranus reprezintă neconvenționalul și lupta pentru adevăr. Când cei doi se întâlnesc, se produce o explozie undeva. Poate fi și într-un sens pozitiv, nu neapărat negativ. Cineva poate căpăta și mai multă putere.

Pe 20 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. Înainte să iasă din Taur, Marte devine și puțin inspirat. Nu mai e dornic doar să se lupte, ci își pune mintea la contribuție.

Calendar astrologic iunie 2024: Saturn retrograd și Lilith în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel