Urmează o vară fabuloasă pentru Leu, Scorpion și Balanță. Probleme pentru Berbec și Taur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Vara lui 2024 va fi generoasă cu unele zodii, dar și furioasă pe altele. 

Leu/Ascendent în Leu

Putem spune că ai așteptat de mult o vară ca aceasta din 2024! Jupiter tranzitează casa a unsprezecea și te ajută să devii foarte popular, mai vizibil în ochii șefilor și mult mai optimism din orice punct de vedere. Vor apărea numeroase evenimente pe care nu trebuie să le refuzi! Cei singuri vor cunoaște diverse persoane foarte carismatice, poate chiar cu ajutorul prietenilor. Iar cei care sunt deja într-o relație vor avea ocazia să petreacă o vacanță de neuitat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru tine, cuvântul de ordine al verii din 2024 este pasiunea. Marte tranzitează, casa relațiilor, între 9 iunie-20 iulie. Jupiter se află în casa a opta, cea a intimității și a senzualității. Am putea spune că beneficiezi de toate aspectele necesare pentru a te bucura de tot ce are viața mai bun. Relația cu partenerul se va îmbunătăți. Chimia dintre voi va fi de invidiat. Important este să nu fiți indiscreți și nici lăudăroși. Ci să țineți pentru voi toate clipele minunate!

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă nu ți-ai planificat nicio călătorie, este cazul să o faci! Tranzitele din această vară sunt prielnice și aduce beneficii pentru cei care doresc să își extindă orizonturile, să se conecteze cu alte culturi sau să pornească în călătorii, spirituale sau în scop de distracție. Vacanța de vară din 2024 va fi pe placul tău! Trebuie doar să îți faci lista cu obiective. Lilith va intra în semnul tău pe 29 iunie și va aduce o doză suplimentară de independență. Universul se va preocupa să te ajute cu instrumentele necesare pentru a te bucura de viață!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Berbec/Ascendent în Berbec

Urmează o perioadă foarte agitată! Multe planuri ți se vor da peste cap și cu greu vei găsi un punct de echilibru. La serviciu sunt multe proiecte. Pe plan personal vei avea parte de mult haos. Chestiunile administrative se vor înmulți. Și parcă nu te alegi cu nimic concret. În plus, retrogradarea lui Saturn vizează sănătatea. Poate că nu va merge nimic așa cum ai visat tocmai pentru a te opri puțin. Astfel, vei da timp și atenție organismului tău. 

Mesaje din viitor. Berbecul în 2025. Maturizare și stabilitate

Taur/Ascendent în Taur

Pe 9 iunie, Marte, intră în semnul tău, unde va sta până pe 20 iulie. Teoretic, ar trebui să fie o perioadă plină de curaj și ambiție. Dar va fi plină de furie. De nerăbdare. Și de neînțelegeri cu familia și cu persoanele de la serviciu. În plus, apar des cheltuieli neprevăzute și vei fi obligat să apelezi la economii. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel