Mesaje din viitor. Berbecul în 2025. Maturizare și stabilitate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Iată ce pregătiri trebuie să facă nativii Berbec pentru 2025!

Ce știm despre nativii primului semn al zodiacului? Că au personalitate puternică și determinată, energie contagioasă și spirit de lider incontestabil. Filozofia lor de viață este profundă și aspirațională, bazată pe devize precum "Carpe Diem" (trăiește clipa) și determinare în fața obstacolelor.

Ei sunt mereu în mișcare, căutând noi provocări și experiențe. Berbecii înțeleg că timpul trece rapid și că viața este prea scurtă pentru a fi trăită în pasivitate. Pentru ei este necesar să fii activ pentru a duce o viață bună.

Filozofia Berbecului este centrată pe curaj și acțiune. Ei nu așteaptă să li se ofere oportunitățile, ci le caută intenționat  și se lansează în aventuri. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Până acum, anul 2024 le-a adus câteva surprize financiare din cauza conjuncției Jupiter-Uranus din casa a doua. În a doua parte a anului, Berbecul se va (răz)gândi sau va ava parte de schimbări profesionale majore.

Cu Jupiter în casa a treia, este îndemnat să se exprime mai liber și să îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Are multiple șanse de a călători sau a se muta. Finalul anului va aduce provocări pe plan personal, cu Marte retrograd în casa iubirii. Trebuie acordată atenție sănătății pe parcursul anului, indiferent de circumstanțe.

Mesaje 2025 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Pregătește-te de maturizare! Și știi că aceasta nu se întâmplă întotdeauna pe placul nostru. Ci prin evenimente marcante, care ne călesc din punct de vedere emoțional. 2025 începe cu Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd. Vei învăța că lucrurile se întâmplă când trebuie, nu când vrei tu. Pe 2 martie, Venus își va începe retrogradarea la tine în semn. De ce? Ca să îți arate că, de multe ori, alergi după cai verzi pe pereți în sectorul amoros. 

Saturn, planeta responsabilităților și a testelor, îți va tranzita semnul între 25 martie și 1 septembrie. Va fi precum o găleată de apă rece. Pentru o perioadă, mai exact între 5 iulie și 22 octombrie, te va vizita și Neptun, planeta inspirației și a dizolvării. Cu alte cuvinte, îți vei da seama ce este realitate și nu, iar viața te va obliga să te ridici și să mergi mai departe. Jupiter va intra în casa a patra pe 10 iunie, ceea ce înseamnă că va apărea nevoia întemeierii unei familii, achiziționării unei case sau a reconectării cu rădăcinile.

Așa că distrează-te, călătorește, învață și mulțumește pentru micile bucurii ale vieții în 2024!

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel