Ce aduce Marte pentru Pești/Ascendent în Pești. „Dacă emoțiile te depășesc, nu face ravagii!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe azi, pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru acest semn de apă.

În mitologie, Ares este echivalentul lui Marte, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este asociat cu confortul, resursele și ritmul personal. În perioada 9 iunie - 20 iulie, accentul va fi pus pe lupta pentru siguranță.

Este important să conștientizăm că Marte în Taur nu se simte în elementul său. De obicei asociat cu agresivitatea și furia, Marte în Taur încearcă să-și tempereze impulsurile, ceea ce poate genera frustrări.

Această configurație cere să acționăm cu răbdare, să evaluăm și să lucrăm cu resursele disponibile în prezent. Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu "o frână".

Marte în Taur va forma un aspect tensionat (careu) cu Pluto în Vărsător. Acest aspect poate fi benefic pentru acțiune și dinamism, dar poate aduce și conflicte de putere serioase pe 11 iunie.

"Vei primi doar atunci când o să ceri!" Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești?

Iată care sunt previziunile pentru nativii Pești și cei cu ascendent în acest semn de apă!

Marte va tranzita Casa a treia, iar asta aduce drumuri multe, dar și chestiuni administrative pe măsură. Apar treburi gospodărești, discuții, interacțiuni cu rudele cele mai apropiate, cu cei cu care obișnuiești să discuți zi de zi. 

În schimb, astrologul te roagă să fii atent la următorul aspect cu Marte în Casa a treia. Fii foarte atent la drumuri, la călătorii, la modul în care conduci. Dar și la tonul pe care îl ai. Marte în Casa a treia, din dorința de a cunoaște foarte mult și de a se grăbi, nu ține cont de alții și vorbește direct, îndrăznește, este furios, iar cei din jur pot rămâne în minte cu o imagine proastă despre voi.

Mai bine ai face să scrii ceva, ca să te descarci. De altfel, în momentele în care simți că emoțiile depășesc un anumit prag, încercați să nu faceți ravagii în jurul vostru, ci mai degrabă să le puneți într-o anumită formă, fie că se referă la scris sau alt talent artistic. Ori poate participi la vreo dezbatere, de ce nu, pentru că vei fi foarte bun la asta în perioada următoare.

Ai în vedere și acest articol de pe Astrosens: Ce aduce Marte pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Evenimente legate de familie te vor pune pe jar!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel