Ce aduce Marte pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Evenimente legate de familie te vor pune pe jar!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe azi, pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru acest semn de aer.

În mitologie, Ares este echivalentul lui Marte, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este asociat cu confortul, resursele și ritmul personal. În perioada 9 iunie - 20 iulie, accentul va fi pus pe lupta pentru siguranță.

Este important să conștientizăm că Marte în Taur nu se simte în elementul său. De obicei asociat cu agresivitatea și furia, Marte în Taur încearcă să-și tempereze impulsurile, ceea ce poate genera frustrări.

Această configurație cere să acționăm cu răbdare, să evaluăm și să lucrăm cu resursele disponibile în prezent. Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu "o frână".

Marte în Taur va forma un aspect tensionat (careu) cu Pluto în Vărsător. Acest aspect poate fi benefic pentru acțiune și dinamism, dar poate aduce și conflicte de putere serioase pe 11 iunie.

Zodia CARE va avea PARTE de SCHIMBĂRI PROFUNDE în 2024

Iată care sunt previziunile pentru nativii Vărsător și cei cu ascendent în acest semn de aer!

Marte tranzitează Casa a patra și apar multe evenimente legate de familie. Multe dintre ele nu prea îți convin, pentru că te pun pe jar. Ai impresia că îți strică planurile, că oamenii sunt prea copilăroși sau poate chiar prea agresivi. 

În al doilea rând, te poți folosi de acest tranzit ca să mai poți schimba lucruri prin casă. Și să o faci din timp, fiindcă s-ar putea să se mai strice câte ceva pe ici, pe colo. Nu intra în conflict cu vecinii, dar nici cu alte rude. Fă tot posibilul să te bucuri de activități care să te mențină într-un zen permanent. 

Pentru că Marte în Casa a patra are darul de a aduce multă furie interioară. Dar fără un motiv anume. 

Totuși, acest tranzit este unul foarte bun pentru cei care vor să își cumpere ceva, o casă sau un imobil. Dar și pentru cei care vor să se mute sau să închirieze. 

Ai în vedere și următorul articol de pe Astrosens: Ce aduce Marte pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Caută lucrurile care îți fac inima să vibreze!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel