Ce aduce Marte pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion. Devii obsedat, foarte posesiv!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Vezi previziunile pentru Scorpion și cei cu ascendent în acest semn de apă!

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Previziuni pentru Scorpion și Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău și intră în Casa a șaptea. Despre ce ne vorbește această casă?

Când ne referim la Casa a șaptea, avem în vedere relațiile. Aceasta este cunoscută și sub numele de Casa descendentului și se leagă de relațiile afective, în special de cele oficiale și serioase. Este evident că fiecare persoană are anumite criterii pentru un partener ideal, iar acestea se regăsesc în Casa a șaptea. De asemenea, putem lua în considerare și alte tipuri de parteneriate, cum ar fi cele profesionale, legale sau sociale.

Așadar, toată atenția ta se va duce către partener. Devii obsedat, foarte posesiv, vrei să îl acaparezi cu totul. Ți se pare că el nu îți răspunde cu aceeași monedă și vor fi situații în care ai impresia că nu te ia în considerare, că nu te respectă și că nu te validează.

Dar de fapt, tu nu vrei să ai o viață liniștită în perioada următoare. Îți dorești că relația să fie cu năbădăi, cu certuri. Te împaci, te cerți din nou. 

Stai departe de decizii drastice până la 20 iulie, dar și de nervi și lucruri spuse la nervi. Cei care cunosc persoane noi nu trebuie să grăbească procesul de cucerire, ia-o treptat, este cel mai bine așa. Poate doar îți poți îmbunătăți procesul de cucerire, de ce nu.

Ai în vedere și următorul articol de pe site-ul nostru: Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță. Compromisuri și disensiuni în cuplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel