Ce aduce Marte pentru Taur/Ascendent în Taur. Ambiție, dar și o doză în plus de furie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Previziuni pentru Taur și Ascendent în Taur

Este un tranzit important pentru tine. Marte intră în semnul tău! Daniela Simulescu ne reamintește că fiecare tranzit are o resursă, dar și o vulnerabilitate.

Pentru tine, resursa acestui tranzit este că te ambiționează, te împinge de la spate și te grăbește. Teoretic, chiar ai nevoie de asta. Când Marte intră într-un semn, astrologul recomandă mult sport pentru respectivul nativ. Așadar, vei putea găsi motivația de a face mai multe exerciții fizice. De ce? Pentru că Marte îți oferă și multă energie!

Ce aduce Marte pentru Berbec/Ascendent în Berbec. Cheltuieli și laudă de sine

Prin urmare, poți profita de resursele pe care planeta acțiunii ți le oferă. Ai timp până în iulie să fructifici cât mai mult din acest tranzit!

Dar mai rămâne un aspect neplăcut de discutat. Care sunt vulnerabilitățile lui Marte? Cum era de așteptat, cel mai mare „defect” al său este furia. Îți creează frustrări și o senzație că ești în criză de timp. Ești pe fugă neîncetat. Fii fără grijă, timp ai, însă starea ta irascibilă permanentă te va face să crezi contrariul. Din păcate, vor apărea și oamenii care să îți declanșeze aceste sentimente de furie.

La finalul lunii iunie, chiar ai putea zice că tranzitul lui Marte a fost benefic pentru tine!

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel